Pure Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 A socketa i mofset tez można tym spśikać?? Mr Kenic podoła FC?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 Murwa wreszcie znalazłem czas. Dzisiaj zrobie test, ale mało mi zostało tego środku. Jak wszystko pójdzie bezproblemowo (stara karta tv) to do jutra filmik będzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 I co z tym testem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 dooopa bo mi się sprey skończył :[ Ironia losu znowu murwa :/ Może dzisiaj będę w 4maxie nie wiem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 ja jeszcze mam troszke i na razie czuje sie z dobrze wykozystanej kazdej jego kropelki :] najpierw pusciłem wfc bez izolacji spryskałem proca i cała góre płyty -komp przezył potem kolega przyjechł z angli, miał zalanego abita borygo,płyta nie wstawała nic w ogóle zero, spryskałem poszedłem sobie na 10 min wracam podłaczyłem- chodzi nastepnie zdazył sie kolejny najwiekszy cud :P (spakowałem kompa do budy, chyba pierwszy raz od 1,5 roku :P ,ale zabierałem go na sylwka na imprezke to juz musiałem go jakos blachami okryc :P ) jak składałem kolega nie mógł uwiezyc ze ja se tym sprzet pryskam to mu pokazałem spryskujac z grubsza płyte on uwiezył a ja sie czyłem dzieki temu pewniej ale to nie o to chodzi bo jak wróciłem to byłem bardzo mile zaskoczony gdy otwozyłem 1 scianke budy zobaczyłem zatopionego w pyle i kuzu całego kompa a abit czerwoniutki jak bym nówke włozył przed chwilką wieczrem postaram sie wzucic wam fotki tego po tym wszystkim odwazyłbym sie spryskac tym telefon i wzucic do pralki :P ( tyle ze na to mógłbym nie uzyskac juz gwarancji ze przezyje, mam nie drogi telefon i szybką pralke moge spróbowac :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTPOL_McKenic Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Witamy! Anonsujemy pojawienie się w najnowszym numerze Chipa (Nr 4/2005) poradnika: "Samodzielny montaż chłodzenia wodnego w 15. krokach, str. 42". Punkt 14 - "Jeżeli obawiamy się przecieków, które mogą spowodowć uszkodzenie komputera, spryskajmy wnętrze peceta specjalnym preparatem Mr McKenic Drukarki, Komputery, Xerokopiarki, Elektronika, który zabezpieczy elektronikę przed wodą." Ponadto prosimy o podzielenie się z nami na Forum wrażeniami z użytkowania produktów. Zapraszamy również do zapoznania się z zamieszczonymi na naszych stronach www przedrukami z niezależnych testów z czasopism specjalistycznych różnych dziedzin. pozdrawiamy ARTPOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 albo zle popryskales, na co ty liczysz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Nie widziałem jeszce odwrotnego działania w sensie psucia a nie zabezpiecznia ... widziałes słyszałes o taki przypatku zeby ten spray cos zepsuł kompus ? ja psiukałem po kompie podczas pracy nic sie nie działo ostatnio zapomniałęm zaizolowac spodu płyty i woda mi sie tam skropliła myslalem ze po oc juz bo sie zaczoł proc wywalac, spryskałem mc kenickeim zaizolowalem i kreciłem dalej !!!! zreanimowałem ostatnio moj telefon ktyry neidział tak jak trzeba juz prawie rok teraz smihga jak nalezy. Teraz na grafikach i na chipsetach (nf4) pod radiatorkami sa takie zółte plastry niby termoprzewodzace zakłądajac bloki chcac załozyc pozadna paste mój sasiad to ustrojstow czyscił ponad godzine zanim do mnie mnie nie przyszedł po mc kenica bo potem trwało to jzu dosłownie 2 min ja sie jeszce nigdy nie zawiodłem a jak zaczynałem z nim prace mialem 1000 wątpliwosci i ciezko było mi zaufac teraz moge tylko go promowac i polecac bo na prawde warto !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Tak - ten środek jako płyn czyszczący nadaje się świetnie, jest nawet w stanie rozpuścić wyschniętą około dwuletnią farbe. Wykonałbym ten test na starym pc, ale niestety nie stać mnie już na ten środek aktualnie bo mam za dużo wydatków :( W wolnej chwili może zagadam do 4max'a czy nie użyczyliby troche tego spreyu na test, ale jakoś w to wątpie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 jezu... tyle by to dalo ze przy wycieku gwarant jak by zobaczyl plyte stluszcona 2 mm warstwa muszejk kupy to chyba by ci ja oddali i tyle bys mial, a tak masz szanse ze nie zczaja ze cos sie wylalo jak dosuszysz takiemoje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flodins Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Ogladajac te filmy nasunely mi sie wnioski: - wiertarka w akwarium- wiertarki sa tak zbudowane ze elektryka bez izolacji ( szczotki silnika) sa u gory, a ten element nie zostal zanurzony. Chodzil tylko wirnik ktory i tak jest zbudowany z uzwojen drutu miedzianego a ten drut ma swoja izolacje. - polewanie kompa- to byl tylko lekki prysznic, lekko zwilzajacy niektore elemnty. W przypadku wycieku w kompie woda zaczyna leciec w jednym miejscu i tam zbiera sie spora kaluza dokladnie wszystko omywajac i powodujac zwarcia. Prosze pamietac o kurzu- dodatkowy efekt potegujacy zwarcia A wlasnie- jak to bedzie jak caly komp tym potraktujr to potem nie odlepie kurzu z niego? Swoja droga nie ma gwarancji ze woda uzyta do testow nie jest woda dejonizowana czy jakos tak- taka woda nie przewodzi pradu. Moze niech sie wypowie jakis chemik. Ja swoja wypowiedz oparlem na wiedzy ktora kiedys znalazlem w sieci, tudziez z znajomym ktorego ojciec myje szafy elektryczne pod napieciem wlasnie taka woda. 1101089[/snapback] z wiertarką to racja a kompa to on nawet nie oblewa wystarczy spojzec na strumień one lecą na boki, a pozatym ni e jest pokazane tło i podłoga i nie mozna określić odległości gostka od kompa, mozna zrobic ujęcie gosciowy który stoi 3 metry od kompa a wygląda jakby miał rękę w obudowie i cos tam grzebał wystarczy odpowiedni kąt dla mnie to lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTPOL_McKenic Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Tak - ten środek jako płyn czyszczący nadaje się świetnie, jest nawet w stanie rozpuścić wyschniętą około dwuletnią farbe. Wykonałbym ten test na starym pc, ale niestety nie stać mnie już na ten środek aktualnie bo mam za dużo wydatków :( W wolnej chwili może zagadam do 4max'a czy nie użyczyliby troche tego spreyu na test, ale jakoś w to wątpie :/ 1361496[/snapback] =================================================== Nexer - prosimy o kontakt - prześlemy nieodpłatnie testowe opakowanie 85 ml preparatu. Zazwyczaj nie wysyłamy darmowych opakowań - w jednostkowym wypadku zrobimy wyjątek. Zapraszamy również zainteresowane osoby (z komputerami) do naszej siedziby w Gdańsku. Na miejscu przeprowadzimy wszystkie testy - oczywiście ponosimy wtedy pełną odpowiedzialność finansową za sprzęt użyty do prób. pozdrawiamy ARTPOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Niby ci ufam... i chyba przetestuje aczkolwiek gadasz jakby ludzie z mckenica ci za to płacili... bo co chwile jakies dziwne przypadki... a to wyciek a to telefonik a to jakis kurz... ciekawe... 1361388[/snapback] twoj tok myslenia moze podwazyc kazda osobowość jak chcesz w taki sposób myslec to czemu nie zapytasz czy amd mi nie placi ? tyle wysokich wyników na amd moze tez mi płaca ? chwale rzeczy ktore sa dobre a nie sa dobrze wypromowane jezeli cos jest warte tego to pisze o tym a bzdurami nie zawracam se głowy i nie scieram klawy na byle co mielic tyle czasu jedna sprawe puszka na prawde nie kosztuje wiele patrząc na to co potorafi zrobic wiec nie ma co spekulowac gdybac i debatowac tylko sobie taką spraw i napisz swoje zdanie jak bedziesz miał swoje doswaidczenia z tym prduktem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flodins Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 jak pisza ze ci oddadzą kase to ja prosze wszystko najwyzej bede miał nowe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...