Gość KOzi]K[ Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 czesc,mam pytanie ile by kosztowala zmiana konowki w moniotrze.Chodzi mi o czesc ktora podlancza sie pod grafe.Problem polega na tym ze wtyczka ma wylalamych pare drucikow:). Dzieki pozdrowka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 w Wawie kosztuje to ~60PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 hmm... drogo:/a dalo by rade jakos samemu to zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasK Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Dałoby - a czemu nie? Wtyczka z obudową www.tme.pl kosztuje ~5zł. I w sumie nic trudnego to zlutować - tylko trochę cierpliwości potrzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Jak nie czujesz się na siłach zrobić to samemu, to zanieś monitor do serwisu RTV. Nowa wtyczka to koszt kilka zł, za robociznę nie powinni wziąć więcej niż kilkanaście zł - kilkanaście minut roboty. W ub. tygodniu dla kumpla robiłem taką naprawę i wziąłem za nią 20zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 czy wie ktos gdzie mozna dokonac takiego cudu w lublinie za normalne pieniadze,czyli ponizej 30zl? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...