koulikov Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 chcieliscie wydymać Tweaka, teraz Tweak wydyma Was ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 [cahe], nie zgrywaj idioty, że kupowaliście je od firmy TYM Systemy Powietrzne i Hydrauliczne w Kielcach! Prawda jest taka Drodzy Państwo, że dwóch szczyli chciało was wydymać na kasę! Jesli masz ochote to mozesz tam zadzwonic i zapytac. Nie mialem dostepu do tych wezy nigdzie indziej niz w TYM'ie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Skoro zapanowala taka moda na wklejanie rozmow z GG, to i ja sie udziele! Obrazki pochodza z Tlen'u. Jednym slowem - chcielismy sprzedawac weze taniej niz w LM (wychodzi 8zl/metr) i TYM (9zl/metr) i jednoczesnie cos na tym zarobic, ruszyc tylek i zrobic cos z wlasnej inicjatywy (ponegojowac z zagranica, etc). Ja nie widze w tym nic zlego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 chcieliscie wydymać Tweaka, teraz Tweak wydyma Was ;-)To nie Tweak, tylko CIA (czyt. cia ;]) czyli Centrum Informacji Aferalnej :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koulikov Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Zaskakujące, że jeszcze przed chwilką [cahe] pytałeś o ceny węży w Lm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Zaskakujące, że jeszcze przed chwilką [cahe] pytałeś o ceny węży w Lm Tak, bo do LM nie mam dostepu. Bazowalem tylko na slowach powiedzianych przez 15 latka :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 kolega kupowal weze w Castoramie za 4.20pln 10/13 ja kupilem u siebie w miescie (maly sklepik) takie same (inna firma ,moje to CELL FAST) za 2.50pln 10/13 promien zagiecia moich to 6cm bez wody waz przezroczysty dopuki woda w nim nie postoi (jak kazdy) to ze chcieliscie tu dawac 7-9pln za metr weza to dla mnie zagadka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Gadalem z Cvir'em... opisze wszystko dokladnie - co i jak - jak wrooce do domku (czyli wieczorkiem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Panowie to jest po prostu przekręt jakich mało. Można robić w ch.....a małolatów z podwórka a nie Tweakowiczów. Myśleliście, że wszyscy żyją w buszu i nikt o wężach poza CellFastem nie słyszu i nie widu??? Zaczynacie się teraz strasznie mylić w zeznaniach i dobrze, że nie macie dostępu do panelu administratorskiego bo pewno połowa postów nagle by znikła. Wstyd i hańba!!! PS: Nie twierdzę, że nie można zarabiać ale wciskanie ciemnoty ludziom to lekka przesada. PS2: Kto przy zdrowych zmysłach robi przekręty i sie na około o nich chwali??? (tu piję do rozmowy pomiędzy Misiem i NAZIRem) PS3: Sprowadzam konkurencyjne węże z Tanzanii - są piękne, brązowe i ładnie trzeszczą :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 "]Gadalem z Cvir'em... opisze wszystko dokladnie - co i jak - jak wrooce do domku (czyli wieczorkiem).Tylko niecenzuralne slowa wytnij :oops: :lol: P.S. teraz juz spac nie moge :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Coraz bardziej przekonuję się do systemu punktów karnych na Forum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Jako, że temat zmierza w niebezpiecznym kierunku od razu ostrzegam, że wszelkie wyzwiska i przekleństwa będą "zamieniane" na punkty kary a czasami może i nawet bany, więc spokojnie proszę. Bez emocji (choć wiem, że ciężko...) EDIT: Temat na razie zamykam. Jak ktoś będzie miał coś ciekawego do dodania to dać mi PM i się zobaczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Na prośbę MACIORa umieszczam tu jego wypowiedź: To ja się spytam skąd Mate czy inne firmy biorą węże ???? Chyba też na nich "przycinają" Zresztą nie każdy ma pod domem LM, natomiast większość ma net w domu przez który może sobie zamówić. Niewidze nic złego, że chłopakom chce się kupować weże gdzieś tam, zarabiać na nich 2-3zł, w miesiącu może 150-200zł zarobią przy dobrych wiatrach. Jak ktoś niechce niech niekupuje żyjemy w wolnym kraju w którym każdy prubuje każdemu nas.... do garnuszka. Ja cały czas chce 3m 10/14. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Sprzedawanie a oszukiwanie to duza roznica . Za oszustwo kara bedzie surowa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Od czego by tu zaczac... ;] Jako, ze temat zostal zamkniety (i dobrze), a pojawily sie nowe fakty; zobowiazalem sie do napisasania krotkiego wyjasnienia w celu rozwiania niektorych watpliwosci ['] Od samego rana mialem przyjemnosc rozmowy jak i z Misiu15go tak i z [cahe], a moral z niej jest taki: Na drugi raz Panowie postarajcie sie nie mieszac, bo efektem tego moze topic podobny do tego... W tym, ze koledzy chcieli na tym zarobic nie widze nic zdroznego, budzi natomiast zastrzezenia, sposob w jaki to "zrobiliscie". Autorzy topiku (zwlaszcza Misiu15go) podkreslaja, iz nie chcieli nikogo oszukac i ja im wierze. Choc wiem, ze bedzie to trudne prosze wszystkich o dalsze nie komentowanie i definitywne zamkniecie sprawy Jesli chodzi o weze, to o ile pamietam Misiu15go moze zainteresowanym je 'zalatwic' (raczej z polskim rodowodem ;] ); szczegoly pw i gg (jego nie moje ) Mysle, ze spokojnie mozna u niego kupic... To by bylo po krotce na tyle. Pozdrawiam. I tą wypowiedzią kończymy wątek. A co do userów Misiu15go i [cahe] - z nimi też załatwimy jak trzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...