Skocz do zawartości
Misiu15go

Rewelacyjne węże do Twojego WC

Rekomendowane odpowiedzi

[cahe], nie zgrywaj idioty, że kupowaliście je od firmy TYM Systemy Powietrzne i Hydrauliczne w Kielcach!

Prawda jest taka Drodzy Państwo, że dwóch szczyli chciało was wydymać na kasę!

Jesli masz ochote to mozesz tam zadzwonic i zapytac. Nie mialem dostepu do tych wezy nigdzie indziej niz w TYM'ie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro zapanowala taka moda na wklejanie rozmow z GG, to i ja sie udziele!

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Obrazki pochodza z Tlen'u.

Jednym slowem - chcielismy sprzedawac weze taniej niz w LM (wychodzi 8zl/metr) i TYM (9zl/metr) i jednoczesnie cos na tym zarobic, ruszyc tylek i zrobic cos z wlasnej inicjatywy (ponegojowac z zagranica, etc). Ja nie widze w tym nic zlego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolega kupowal weze w Castoramie za 4.20pln 10/13

ja kupilem u siebie w miescie (maly sklepik) takie same (inna firma ,moje to CELL FAST) za 2.50pln 10/13

promien zagiecia moich to 6cm bez wody

waz przezroczysty dopuki woda w nim nie postoi (jak kazdy)

to ze chcieliscie tu dawac 7-9pln za metr weza to dla mnie zagadka :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie to jest po prostu przekręt jakich mało. Można robić w ch.....a małolatów z podwórka a nie Tweakowiczów. Myśleliście, że wszyscy żyją w buszu i nikt o wężach poza CellFastem nie słyszu i nie widu???

Zaczynacie się teraz strasznie mylić w zeznaniach i dobrze, że nie macie dostępu do panelu administratorskiego bo pewno połowa postów nagle by znikła.

Wstyd i hańba!!!

PS: Nie twierdzę, że nie można zarabiać ale wciskanie ciemnoty ludziom to lekka przesada.

PS2: Kto przy zdrowych zmysłach robi przekręty i sie na około o nich chwali??? (tu piję do rozmowy pomiędzy Misiem i NAZIRem)

PS3: Sprowadzam konkurencyjne węże z Tanzanii - są piękne, brązowe i ładnie trzeszczą :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, że temat zmierza w niebezpiecznym kierunku od razu ostrzegam, że wszelkie wyzwiska i przekleństwa będą "zamieniane" na punkty kary a czasami może i nawet bany, więc spokojnie proszę. Bez emocji (choć wiem, że ciężko...)

EDIT: Temat na razie zamykam. Jak ktoś będzie miał coś ciekawego do dodania to dać mi PM i się zobaczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na prośbę MACIORa umieszczam tu jego wypowiedź:

To ja się spytam skąd Mate czy inne firmy biorą węże ???? Chyba też na nich "przycinają" Zresztą nie każdy ma pod domem LM, natomiast większość ma net w domu przez który może sobie zamówić. Niewidze nic złego, że chłopakom chce się kupować weże gdzieś tam, zarabiać na nich 2-3zł, w miesiącu może 150-200zł zarobią przy dobrych wiatrach. Jak ktoś niechce niech niekupuje żyjemy w wolnym kraju w którym każdy prubuje każdemu nas.... do garnuszka. Ja cały czas chce 3m 10/14.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od czego by tu zaczac... ;]

Jako, ze temat zostal zamkniety (i dobrze), a pojawily sie nowe fakty; zobowiazalem sie do napisasania krotkiego wyjasnienia w celu rozwiania niektorych watpliwosci

[']

Od samego rana mialem przyjemnosc rozmowy jak i z Misiu15go tak i z [cahe], a moral z niej jest taki:

Na drugi raz Panowie postarajcie sie nie mieszac, bo efektem tego moze topic podobny do tego...

W tym, ze koledzy chcieli na tym zarobic nie widze nic zdroznego, budzi natomiast zastrzezenia, sposob w jaki to "zrobiliscie". Autorzy topiku (zwlaszcza Misiu15go) podkreslaja, iz nie chcieli nikogo oszukac i ja im wierze. Choc wiem, ze bedzie to trudne prosze wszystkich o dalsze nie komentowanie i definitywne zamkniecie sprawy

Jesli chodzi o weze, to o ile pamietam Misiu15go moze zainteresowanym je 'zalatwic' (raczej z polskim rodowodem ;] ); szczegoly pw i gg (jego nie moje ) Mysle, ze spokojnie mozna u niego kupic...

To by bylo po krotce na tyle. Pozdrawiam.

I tą wypowiedzią kończymy wątek. A co do userów Misiu15go i [cahe] - z nimi też załatwimy jak trzeba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...