mib Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Problem jak w temacie!!!! Rano sprawdzalem poczte wszystkie wiadomosci byly. Teraz sprawdzilem nic nie mam ani jednej wiadomosci!!!!! Mialem tam wazna korespondecje i chce to odzyskac!!!!!! Z gory dzieki za odpowiedz!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sałata Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Wiadomości są w katalogu: C:Documents and Settings"nazwa użytkownika"Ustawienia lokalneDane aplikacjiIdentities{191909A4-1D64-487C-85FB-BABA3B9BA0DC}MicrosoftOutlook Express ale nie za bardzo można z nich coś odczytać. Ja gdy stawiam system to przegrywam sobie ten katalog i wtedy mam tak jakby starego outlooka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 To jest dla mnie obok dziur najbardziej wkurzajaca czesc OE. Jesli mozesz to przerzuc sie na The Bat. Tam Imporet i Eksport robisz do jednego pliku razem z haslami itp. POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 No to kaplica!!! Cala korespondencja gdzies wyparowala!!!! CZy napewno outlook tylko w tym katalogu trzyma iwadomosci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 wlacz pokazywanie ukrytych plikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 A co myslicie o programach typu Easy recovery?? Moga one cos pomoc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Dzieki za wszystki odpowiedzi!!!! Odzyskalem dane za pomoca wlasnie Easy recovery!!!!!!!!!!!!! P.S. Prosze o zamkniecie tematu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...