Dachu Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Wybieram Zamknij System, pokazuje sie ekran ,,Zamykanie SYstemu Win 98" i nic sie nie dzieje. Zainstalowalem wszystkie latki i uzylem jakiegos programu do naprawiania tego bledu, ale ciagle to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 98se? Ten typ tak ma. Nawet ta aktualizacja na ten problem czesto nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dachu Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 tak 98se :( Na moim kompie kilka razy instalowalem tego wina i nigdy mi sie takie cos nie zdazylo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 @Dachu Nie lepiej przesiąść się na XP? Masz przecież dobry sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlokos Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 @Dachu Nie lepiej przesiąść się na XP? Masz przecież dobry sprzęt. Tyle ze na moim XP pojawia sie to samo!!! Zauwazylem ze tylko wtedy gdy komp naprawde dlugo chodzi - kilkanascie godzin non stop - czy to mozliwe zeby tyle czasu zapisywal, czy po prostu sie zawiesza przy zamykaniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 A może siada kontrola APM??? Choć prawdą jest że win98se miał z tym kłopoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 wejdz do biosu i pobaw sie opcjami APM i ACPI... bylo chyba cos 'ACPI controled by APM' czy cos takiego... pozno jest i nie chce mi sie kompa restartowac aby sprawdzic... wiem ze takie cos wlasnie pomagalo w 98.. no i jeszcze wlaczalo sie cos w ustawieniach windows 98 ale tego tez za bardzo pod reka nie mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...