ToPGuN Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 witam, mam problem tego typu ze mam internet z aster city ( IP prywatny,staly przydzielony) i che rozdzielic go na 2 kompy. polaczylem przez router i internet pojawil sie na 2 kompach ale po chwili wszystko sie wiesza..., np. gdzy 2 kompy beda w spoczynku prez chwile albo jak sa 2 wlaczone i jednego sie wylaczy to na 2 tez znika lacze. wtedy trzeba wyjac kabel od routera i dopiero zaczyna dzialac. czy ktos umial by mi pomoc ? p.s router to : d-link DI-604 z góry dziekuje pozdr, Krzysztof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 do astera nie potrzebujesz routera - starczy hub ( ale musisz zglosic podlaczenie 2 kompow) - jezeli masz router i jest on poprawnie skonfigurowany to MUSI dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...