Skocz do zawartości
pit202

PowerX z finami 0.25mm ??? czy to mozliwe ?

Rekomendowane odpowiedzi

Bloczek robiony na zamówienie na bazie PowerX`a z finami 0.25mm, na zdjęciu do porownania ze zwykłym PowerX`em.

Nie pytajcie jakie są jego osiągi na moim abicie nf7-s roznie mi pokazuje tempy ;-( generalnie pokazuje mi ( 26-32*C na 2400Mhz XP-M )

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

sorka , ze zrobilem to w dwóch miejscach ale zapomnialem ze w galerii nie mozna wypowiadać sie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest pokazanie że można zrobić coś takiego ale jedynie na zamówienie koszt wytworzenia tego jest dość wysoki i do seryjnej produkcji sie nie nadaje. Ale może kiedyś wymyślę coś by było jeszcze lepsze narazie testujemy różne grubości finów by znaleść najlepszą ekonomiczną wersję by cena nie wzrosła za bardzo jak narazie Power X będzie jako jedyny blok produkowany może coś się kiedyś zmieni teraz PowerX i XPower to podstawa produkcji :D ale zawsze można na zamówienie zrobić takiego ale cena też nie jest mała bo 220 zł + przesyła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]

Juz niedlugo na PCLab.pl ;-)

na pclabie bedzie ofszem ale wersja z finami 0.5

Zaraz zaraz... czy ja o czyms nie wiem? Z Thornem umawialem sie na 0.5 i 0.25 :-).

na pclab.pl idą bloki Powerx 0,5 Xpower pod pentium oraz Powerx 0,25 tak jak sie umawialiśmy lecz powerx 0,25 nie jest w produkcji seryjnej ! i raczej nigdy nie bedzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]

na pclab.pl idą bloki Powerx 0,5 Xpower pod pentium oraz Powerx 0,25 tak jak sie umawialiśmy lecz powerx 0,25 nie jest w produkcji seryjnej ! i raczej nigdy nie bedzie

Ale znajda sie entuzjasci, ktorzy blok kupia :-).

ludziska walczacy o kazde 0,1st C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi