pit202 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Bloczek robiony na zamówienie na bazie PowerX`a z finami 0.25mm, na zdjęciu do porownania ze zwykłym PowerX`em. Nie pytajcie jakie są jego osiągi na moim abicie nf7-s roznie mi pokazuje tempy ;-( generalnie pokazuje mi ( 26-32*C na 2400Mhz XP-M ) sorka , ze zrobilem to w dwóch miejscach ale zapomnialem ze w galerii nie mozna wypowiadać sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Wyglada wyjebiaszczo; jakis porownan, testow mozna sie spodziewac? :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Wyglada wyjebiaszczo; jakis porownan, testow mozna sie spodziewac? :zonk: Juz niedlugo na PCLab.pl ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit202 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 dopiero jak sie panela jakiegos dorobie , bo tak to nie mam innej mozliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 finy jak u volcano 12 ;) tylko troche blizej siebie :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Ale temat nieco głupawy - bo przecież blok powstał. Jak dla mnie za cienkie te finy - tak do 0,35mm powinny być wystarczająco sztywne - bo tak to fale Dunaju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 "] Wyglada wyjebiaszczo; jakis porownan, testow mozna sie spodziewac? :zonk: Juz niedlugo na PCLab.pl ;-) na pclabie bedzie ofszem ale wersja z finami 0.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 "] Wyglada wyjebiaszczo; jakis porownan, testow mozna sie spodziewac? :zonk: Juz niedlugo na PCLab.pl ;-) lol ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 to jest pokazanie że można zrobić coś takiego ale jedynie na zamówienie koszt wytworzenia tego jest dość wysoki i do seryjnej produkcji sie nie nadaje. Ale może kiedyś wymyślę coś by było jeszcze lepsze narazie testujemy różne grubości finów by znaleść najlepszą ekonomiczną wersję by cena nie wzrosła za bardzo jak narazie Power X będzie jako jedyny blok produkowany może coś się kiedyś zmieni teraz PowerX i XPower to podstawa produkcji :D ale zawsze można na zamówienie zrobić takiego ale cena też nie jest mała bo 220 zł + przesyła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Juz niedlugo na PCLab.pl ;-) na pclabie bedzie ofszem ale wersja z finami 0.5 Zaraz zaraz... czy ja o czyms nie wiem? Z Thornem umawialem sie na 0.5 i 0.25 :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 "] Juz niedlugo na PCLab.pl ;-) na pclabie bedzie ofszem ale wersja z finami 0.5 Zaraz zaraz... czy ja o czyms nie wiem? Z Thornem umawialem sie na 0.5 i 0.25 :-). na pclab.pl idą bloki Powerx 0,5 Xpower pod pentium oraz Powerx 0,25 tak jak sie umawialiśmy lecz powerx 0,25 nie jest w produkcji seryjnej ! i raczej nigdy nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 a to przepraszam bardzo nie wiedzialem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 na pclab.pl idą bloki Powerx 0,5 Xpower pod pentium oraz Powerx 0,25 tak jak sie umawialiśmy lecz powerx 0,25 nie jest w produkcji seryjnej ! i raczej nigdy nie bedzie Ale znajda sie entuzjasci, ktorzy blok kupia :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 "] na pclab.pl idą bloki Powerx 0,5 Xpower pod pentium oraz Powerx 0,25 tak jak sie umawialiśmy lecz powerx 0,25 nie jest w produkcji seryjnej ! i raczej nigdy nie bedzie Ale znajda sie entuzjasci, ktorzy blok kupia :-). ludziska walczacy o kazde 0,1st C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KloN Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Jak ta pogoń za miniaturyzacją będzie się tak rozwijać to w następnej wersji "finy" będą z folii miedzianej robione, a grubość i odstępy zejdą poniżej 0,1mm. Tylko że wtedy to by je chyba trzeba jakąś ramką usztywnić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...