NeVeS Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Jaka jest najwyższa bezpieczna temperatura na jądrze Athlona 64 3000+?( przy maksymalnym obciążeniu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 70*C, a bo co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeVeS Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Według trzeciego oka miałem 71*C :) przy maksymalnym obciążeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 to że bezpieczny próg to 70*C nie znaczy że 71 to już tragedia. W każdym razie było groźnie :D Jak masz na procu np. ADA3000AEP5AP to czwarta literka od końca rzędu wskazuje maksymalną temperaturę pracy: - O - 69°C - P - 70°C - X - 95°C Przeważnie jest P, ale może w nowym steppingu jest X? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeVeS Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 A można to sprawdzić poza prockiem ?:) w jakimś programie , i czy można wieżyć odczytom bo gdzieś czytałem że temperature podawał zawyżoną. // edit według CPU_Z mam 0 ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...