model3100 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Cześć chcę sobie kupić zasiłke tak do 230zł240zł max i nie wiem jaka chcę coś z Cheftecka bo tanie to i dobre i nie wiem o co chodzi z tymi modelami jaki mam wziąć ??? 1.Chieftec 360W PFC 1136H-159 zł 2.Chieftec 360W PFC ATX HPC-360-202-195zł 3.Chieftec 360W PFC ATX HPC-360-302-DF-239 zł :-( Jaki z tych trzech jest najlepszy ja bym brał 3 bo jest drogi a co drogie to raczej dobre nie?? zreszta nie wiem doradzcie mi Pozdrawiam model3100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 360-302 w Angela.pl jest po 199zl pierwszego odradzają , drugi cieżko dostać , trzeci podobno najlepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Ja niedawno jupilem ten trzeci i jest spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Jepp, trzeci najlepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Mam pytanko odnonie zasilacza w podpisie.Otórz po daniu napięcia na procka powyżej 1,675 V wszystkie gierki się wywalają.Natomiast prime 95 stabilnie wszystko.I tak się zastanawiam czy to nie wina zasiłki.Przy próbie podkręcenia grafy nawet o 1MHz mam blue screeny i restarty.Co myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Zmierz napięcia miernikiem, to będziesz wiedział. Zobacz czy grafa się nie przegrzewa(przyleganie radiatora, jego wielkość i siła chłodzenia). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 ale czy sie oplaca dać 30 zl wiecej za 2 wentyl i aktywne pfc podobno pasywne jest stabilniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 A co z tym pierwszym jest nie tak?Ja go mam i jest bardzo dobry.W czym tkwi problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Problem tkwi w tym że jest słabszy niż pozostałe i zdarza mu się więcej awarii. Ale przy takim konfigu jak twój nawet tego nie zauważysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...