zatrzymaj czas Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Chciałbym żeby przy uruchumianiu windowsa, automatycznie sdi łączyło się, poprostu jak się załaduję windows to żeby było już połączenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 http://www.his-klub.prv.pl/ Download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zatrzymaj czas Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 nie chodzi mi o rzucenie skrótu do autostaru, bo w ten sposób wyświetla mi błąd i dopiero za drugim lub trzecim połączeniu dopiero się łączy , co dosyć długo to trwa Może lepiej byłoby wrzucić do harmonogramu zadań, tylko nie wiem co muszę wpisać A może jest jeszcze inny sposób Gdzieś przeczytałem: rasdial.exe "nazwa_poączenia" login hasło; ale nie wiem o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 nie chodzi mi o rzucenie skrótu do autostaru, bo w ten sposób wyświetla mi błąd i dopiero za drugim lub trzecim połączeniu dopiero się łączy , co dosyć długo to trwa Może lepiej byłoby wrzucić do harmonogramu zadań, tylko nie wiem co muszę wpisać A może jest jeszcze inny sposób Gdzieś przeczytałem: rasdial.exe "nazwa_poączenia" login hasło; ale nie wiem o co chodzi Najnormalniej na swiecie jesli masz w2k/XP to robisz zalozmy na Pulpicie skrot a w nim sciezke np: C:windowssystem32rasdial.exe <nazwa_polaczenia> <login> <haslo> Potem ten skrot wrzucasz do Autostartu i dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Program AutoConnect - http://shider.neostrada.pl/AutoConnect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...