Darius Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Niewiedziałem gdzie ten temat umieścić więc umieścłem go tutaj :) Mam trzy stuwy i takiego kompa (patrz niżej), na co te trzy stówy wydać? Mój kompto: 1800+ Wisper Rock AsRock k7s8xe+ 256 mb d43 hynix 160 gb dysk Gygabyte radeon 9550 z radiatorem na gpu Megabajt 350W i co radzicie kupić(dużo rzeczy mi chodzi po głowie np w/c ale ztaką zasiłką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Uprzedze innych i napisze: szukaj . Zeby nie bylo ze nic nie napisalem to zajrzyj na www.bloki.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 W sumie nie wiem co Ci poradzic. WC bedzie dobre, ale nie wiem jak z mozliwosciami OC na tej plycie. Bo jesli sa marne, to lepiej wymienic plyte (za te $ masz juz NF7). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 CHyba ze nie zalezy mu na OC a na ciszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Zmień zasilacz. Miałem Megashita 300 i to co wyprawiał na podobnym konfigu ... Jeszcze mi się włosy jeżą. Co do plyty to niewiem poco ?? Miałem takie palomino 1800+ i wszystko co się dało z nim zrobić to 1900+ ... No chyba że miałem jakiegoś pecha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...