przemo77 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Sorry, ale nazwa tematu wydaje mi sie najbardziej pasowac do problemu. Otoz konfig kompa mam jak w podpisie, czyli 2 x 512 MB TwinMosy cl 2.5 w dualu. Planuje obecne 1 GB pamieci rozbudowac o nastepne 2 kosci - identyczne jakie juz mam, czyli 2 x 512 TwinMos CL 2.5 - w sumie bedzie 2 GB ram. Ale tu pojawia sie problem. Zajął bym wszystkie 4 sloty - slyszalem ze przez to komp moze pracowac niestabilnie i ze nie jest polecane zajmowanie wszystkich wolnych slotow. Jaka jest prawda - warto rozbudowywac do 2 GB, zajmujac wszystkie sloty ? Chodzi mi tylko i wylacznie o strone techniczna. PS: Nie piszcie ze niewiele mi to da, bo to juz wiem - przygotowuje kompa do Football Manager 2005 i CM 2005 i pragne maksymalnej wydajnosci w tych grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Mój znajomy ma wszystkie sloty zajęte i komp chodzi mu stabilnie. ps. przemo fajny sprzęcior :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 no to sobie zamien te kosci na 1GB (nieraz sie czytało o problemach z 4 slotami zajetymi) BTW 3dsmarku 03 wynik wporzo ale w 05 cosik słabawy ... ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 bo na wlaczonym AA x 8 - pewnie dlatego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuicets Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 6800 tak maja - zauwaznie ze to nie jest jakies tam GT czy ultra. W 3Dmarku 05 GF6800 ~ R9800XT, ale to tylko w tym tescie. Ten mark chodzi znacznie lepiej na radkach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...