loloferrari Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Witam - problem jak w temacie, jakie oprogramowanie głownie tunera oraz wszystkich bajerów przechwytywania audio będą najlepsze dla tej karty. Instalowałem już 2 rodzaje odtwarzaczy do tunera i nic - czarny ekran (wszystko dobrze podłączone, będe odtwarzał TV z kablówki) Gdzie mogę troche poczytać na ten temat lub podpowiedzcie jakie stery będą najlepsze.. dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 nikt nie posiada karty all in wonder ?? Ludzie pomóżcie troche z łaski swojej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aligator Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 mam podobny problem. Ściągnij z www.ati.com program CAPTURE WDM i sterowniki do Twojej karty. Potem ściągnij sobie MMC czyli ATI Multimedia Center. Jak poryjesz na stronie ati to znajdziesz opisy w PDF jak dokładnie to poinstalować. Ja to wszystko mam (nawet po polsku,bo dostałem kopie od karty herkulesa), ale i tak jakos niemoge wycisnąc obrazu z tunera TV. Ciągle wywala, ze nie zainstalowało sie to WDM. A to jest potrzebne do przechwytywania sygnału. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...