sorin86 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Mam problem otoz w tej grze, w jednym tylko miejscu (FORT jak sie wchodzi na góre,kolo beczek ) mam migające czarne paski na ziemi i co dziwne widac je tylko jak sie poruszam. JEsli stoje w miejscu nie migają. NP jak pojde gdzie indziej to ich nie ma, chyba ze wroce w to miejsce to migają dziwnie na ziemi. Tylko w jednym miejscu są. Przypominaja artefakty, ale jesli tylko są w jednym miejscu to watpie , zeby to byly arty. Bo jak odejde to nie ma tego. A arty mają zwyczaj byc wszedzie a nie w jednym miejscu , chyba. Pomocy Frapsem nie dalem rady tego zlapac, wiec Paintem dodalem takie czarne kreski(identycznie wyglądają) Karty nie krecilem , na innych sterrach tez to bylo. Wiec nie wiem o co chodzi. CZy bug gry? http://www.frazpc.pl/b/86429 Tutaj daje link umiescilem screena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorin86 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 aha i one są tylko jak sie poruszam jak stoje w miejscu to nie migają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 To raczej bug gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...