Milo Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Mam taki problem mianowicie ostatnio po zainstalowaniu Foobarka 2000 i ustawieniu go tak się ucieszyłem z lepszego dzwieku ze gralem sobie na nim dosyc długo i dosyć głośńo,i teraz mam problem tylnia lewa kolumna (głośńiki Logitech Z-640 jak w podpisie) lekko charczy ale nie zawsze (to jest dziwne nieraz wogule nic sie nie dzieje) i właśnie ciekawe jest to że wszystkie chodzą ok tylko ta tylnia lewa.Dodam tylko jeszcze że jest ona najblizej śćiany i wylot powierza z tyłu głośńika ma gdzieś 2-3 cm wolnego miejsca ale chyba to nie ma znaczenia bo z nich to dużo powietrza raczej nie wychodzi.Ale głośńik raczej napewno sie ine spalił bo by pyrcał już na calej lenni melbrama mogła pujśc?? PS.A miałem te kolumny za bardzo solidne!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Sprawdzałem właśńie czy czasem nie mam jeszcze gwarancji na te głośńiki i okazało się że zakupiłem je 06.2003 na karcie zakupu sklepu pisze że dają 1 rok gwarancji a w instrukcji Logitech pisze że firma daje 2 lata gwarancji na głośńiki i ja jestem głupi??!Może mi ktoś wytłumaczyć co mam teraz zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 to zalezy gdzie kupiles glosniki .... na stronie mowia ze 2 lata ale jak ci w firmie gdzie kupiles daja rok znaczy ze rok...zalezy od firmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Ale niemozliwe bo jak firma Lgoitech daje 2 lata to musi byc chyba 2 lata??Orientuje się ktoś czy czasem nie ma serwisu Logitech'a gdzies w Krakowie??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 hmm nie wiem...poszukaj na stronce.ej ale ja mam podobna sytuacje z creativem...na stronce daja 2 lata kupilem na gieldzie w wawie i dostalem tylko rok wiec wydaje mi sie ze nic nie wskurasz, ale prubuj i daj znac powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Ok już po kłopocie głośńik działa cacy!!Dzięki za rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...