.:Max:. Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Chciałbym wyłączyć całkowicie autostart w dysku zewnętrznym, ale zaznaczam chodzi mi o wyłączenie tylko w nim, a nie we wszystkich dyskach ! Może jest jakś wpiska w rejestrze, gdzie można coś zaznaczyć lub odznaczyć, bo strasznie wkurza jak za każdym razem co włącze dysk to pokazuje mi się okno co ma dysk wykonać bo mam różne dane..: Za wszelkie podpowiedzi będę bardzo wdzieczny i z góry dziekuję... Pozdrowionka wszystkim.:):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 HMM albo o czyms nie napisales albo masz dziwny problem,,, podlaczam nieraz kilka dyskow w tygodniu do mojego pieca, do cudzych tez,, jaki autostart? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 W WinXP jak wkłożysz CD do CD-ROM to wyskakuje takie okienko gdzie masz: Odtwórz w Win Media Player Otwórz folder w celu przegladania danych Nie podejmuj żadnej akcji I zaznaczasz jakąś z tych opcji klikasz OK. I to samo mi sie dzieje jak włączam za każdym razem zasilanie dysku zewnętrznego, czyli wyskakuje takie samo okno z tym, że tyczy się dysku, a nie CD-ROM ...:) Tak nie powinno być ? Ja mam dysk zewnętrzny pierwszy raz i nie wiem czy to jest prawidłowe działani czy nie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Widzę, że to naprawde cieżka sprawa z tym autostartem ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...