swat-department Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Mam pytanie jak mogę zresetować ustawienia w maxthonie ? Mam taki problem jak jestem na forum, to pod emotikonami nie ma linków (moge klikać a i tak sie nie wstawiają...), oraz gdy klikam na czyiś nick nie pokazuje się on w polu szybka odpowiedz :? :? Na IE jest podobnie, nie wyswietla mi dokładnie JavaScript (w ogóle...), gdzie muszę to włączyć ?? Proszę o pomoc :!: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Może w zabezpieczeniach wyłączyłeś obsługę skryptów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swat-department Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Ok wielkie dzięki za zainteresowanie :) Jako że mi sie system sypnął całkowicie, w użycie poszła najbardziej powszechna komenda na świecie: format c: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...