reed Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Witam. Mam od jakiegoś czasu małe problemy. Chodzi o to że nie wiem czym wyświetlać pliki textowe do divxów na TV-out, tak żeby były polskie znaki. Używam jak na razie G400, ale on zamiast naszych znaków wyświetla "robaczki" to trochę męczące. Czy któryś z posiadaczy Radeonów ma na to jakiś lepszy sposób ? Player to SubEdit, używam też ffdshow. Dzięki z góry za podpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp00n Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 W ustawieniach G400 na zakłądce subtitles tam gdzie ustawia sie czcionke zmień na Central Europe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 W tym problem jest że nie mam tam Central Europe, jest tylko zachodni i hebrajski ( 8O ) a mam wersję 2,83, czyli chyba ostatnią z tego co na stronie domowej zauważyłem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskuła Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Spróbuj poszukać innej wersji tego programu. Central Europe musi być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Spróbuj poszukać innej wersji tego programu. Central Europe musi być. Dzięki wam obu :) Wywaliłem G400, wyczyściłem, zassałem ze srony domowej instalnełem i jest, działa :) Thx 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp00n Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Jak nie było Central Europe to możliwe że miałeś wybraną czcionke która nie miała polskich krzaczków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Jak nie było Central Europe to możliwe że miałeś wybraną czcionke która nie miała polskich krzaczków. Standardowo Arial-a miałem, raczej nie zmieniam czcionek bo domyślne zazwyczaj są najbardziej czytelne. Groont że już działa tak jak powinno, a nerwów ostatnio troszkę zeżarłem przy oglądaniu filmów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...