Sałata Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Witam Czy ktoś wie jak pozbyć się ekranu logowaniu przy uruchamiania win98. Jest to troche wkurzające, bo nie mam hasła a zwalnia mi to tylko uruchamianie kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 we wlasciwisciach otoczenia sieciowego tam gdzie masz liste z protokolami...... nizej wybierasz "logowanie windows" i to all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sałata Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 czy chodzi o "Family Microsoft logon" ? bo jak tak to coś nie działa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Autologowanie(rejestr/tweakui itp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swat-department Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 jak Ci wyskoczy okienko to wpisz nazwe użytkownika a pole hasło zostaw puste, jak to nei pomoże usuń pliki *.pwl z kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sałata Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 hm, usunąłem pliki pwl i nic, i widows zrobił sobie nowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...