ArtifeX Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Witam! Mam do Was takie pytanko. Zamierzam zamoiwc neo128 i nie wiem jaki modem trzeba kupowac. czy ten na usb czy ethelnet? chce do tego dokupic - router/swit/accespint w jednym no taki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=32431702 jest on z wbudowanym switche wiec chce dwa kable pociagnac do dwoch komputerow a trzeci podlaczyc wi-fi. tak wiec moje pytanie dotyczy podlaczenia. jak to zmontowac. czy ten router co kupie podlacza sie zamiast tego co daja w zestawie czy musze kupic zestaw ze zlaczem ethelnet do tego dopiero podlaczyc moj acces point ? Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Do routera bez modemu adsl podłancza sie modem eternetowy... Jednak Ja bym ci radził postawic server... kupic 2 sieciówki eternetowe i 1 WIFI ,antene i to wszystko pozostawic na linuxie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...