Nessay Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Może ktoś mnie nakierować z kąd ściagnać tą łate? do wersji PL albo podajcie nazwe tej łaty (dokładną) Z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 :arrow: http://infojama.pl/sections.php?op=viewart...rticle&artid=74 Ja ten problem miałem z głowy dużo wcześniej, gdyż używam routera/firewalla opartego na popularnej minidystrybucji linuxa FreeSCO. Co prawda wymaga to osobnego komputera (bardzo małe wymagania), ale bardzo poprawia bezpieczeństwo naszego kompa. Programowe firewalle pod Windows są jedynie namiastką używanego przeze mnie rozwiązania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 wa www.faq.net.pl w dziale art. o win2000 tez to mozesz znalezc... taki przyjemny hotfix :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...