madowaty Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Zna ktos moze kogo kolwiek lub jakies firmy naprawiajace karty graficzne? chodzi mi dokladnie o radeona 9700pro. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Nie ma nigdzie koło Ciebie jakiegoś serwisu itp.? Zapytaj w sklepie gdzie kupowałeś w/w grafę. P.S. Rozumię że gwarancji już nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madowaty Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 No wlasnie, problem w tym ze grafa byla kupowana w Angli a z serwisem ciezko :/ Wyslal bym ja gdzies "w Polske" ale nie wiem kto tym czyms sie zajmuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Więc idź do najlbliższego sklepu komputerowego w twojej okolicy i się ich zapytaj, powinni Ci naprawić albo odesłać do jakiegoś serwisu gdzie sami naprawiają karty. Oczywiście za naprawę zapłacisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madowaty Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 No i tak zrobie, najprosciej bedzie i chyba najpewniej. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Hmm, ja bym nie ufal sklepom komuterowym - wiadomo co sie dzieje i kto pracuje w tych pseudo-serwisach. Znajomy polecil mi serwis http://www.pccenter.pl/ - sam mam padnietego R9800pro i zamierzam tam wyslac swoja karte. Plusem tego serwisu jest to, ze przy niestwierdzeniu usterki nie ponosimy zadnych kosztow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madowaty Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Hmm jesli chodzi o http://www.pccenter.pl/ to wyslalem do nich maila i dostalem odpowiedz ze, cytuje: "Nie naprawiamy kart." 8O A na ich stronie jest wyraznie napisane ze grafiki naprawiaja hurtownikom jak i detalistom. Jak bys Truzol cos wiecej wiedzial na ten temat to daj mi znac. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...