GramiYoe Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Witam..... czy na takiej plycie pojdzie A XP 1700+ 0.13 mikrona??????? Slyszalem ze sa z tym problemy......Wlasnie spalilem mojego A XP 1600+ 0.18 mikrona :( a ze nie mam duzo kasy to wymyslilem tego 1700+. A moze polecacie cos innego??????? (malo kasy a teraz nie mam kompa!!!!!!!!) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Zapuść jej najnowszy BIOS ze strony MSI a pozatym na owej stronie poszukaj infa czy dany model obsługuje procki 0,13 - i bedzie wszystko jasne. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RsNeo Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 no wiec tak : procek ten dziala swietnie na tej plytce i nwet da sie go podkrecac ;D sam hodzilem na tm czyms okolo 10 dni i niebylo zadnych problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 MSI na KT266A jest jak grzybow po deszczu (mnogosc modeli) generalnie 0.13um na nich nie chodzi ,moze sie zdazyc przypadek ze bedzie chodzil ,ewentualnie trzeba cos z plyty wyrwac zeby chodzila :D pozycz od kogos procesor i sprawdz - nie spalisz ani procka ,ani plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...