goliat88 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Czy jest mozliwe podlanczenie wiatraczku z zasilacza bezposrednio do plyty glownej. Jesli tak to jak mam to zrobic Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Chodzi ci o wykrecenie wiatraka z zasilacza i podlaczenie go do plytyglownej tak?? jesli o to ci chodzi to najlepiej bedzie jak przylutujesz sobie kabelki do wtyczki 3pin najlepiej jak wezmiesz ja z jakiegos starego coolera albo poros o cos takiego w sklepie komputerowym. Mi dali cos takiego za free: wtyczke 3 pin i okolo 5 cm kabelków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliat88 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Mam taki wtyk ze starego wiatraczka a w zasilaczu mam tylko 2 kabelki czarny i czerwony a w normalnym mam 3 czarny czerwony i zolty i nie wiem jak to zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Łączysz czarny z czarnym, czerwony z czerwonym, a żółty zostawiasz, bo służy on do odczytu obrotów, a Twój wiatrak z zasilacza nie ma tej funkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvarevvolf Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Widok z góry_______ Y-------------- |______| R-------------- |______| B-------------- |______| Widok z przodu: __|____|__ | B | R | Y | '''''''''''''''''''''''' B - kabelek czarny R - kabelek czerwony Y - kabelek żółty ( nie przejmuj sie jesli tego kabelka nie bedzie :) ) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Mam taki wtyk ze starego wiatraczka a w zasilaczu mam tylko 2 kabelki czarny i czerwony a w normalnym mam 3 czarny czerwony i zolty i nie wiem jak to zrobic.Czerwony od wiatraka do zoltego od molexa to jest to gdzie podlaczasz dyski,Cd-romy. a czarny od wiatraka do czarnego od molexa zaraz przy tym kolorze gdzie wsadzisz czerwony. W takim podlaczeniu wiatrak bedzie pracowal na 12V a jezeli czerwony od wiatraka wsadzisz do czerwonego od molexa to wtedy uzyskasz 5V. Tu wiecej opisu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8063 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliat88 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Dzieki bardzo juz wiatraczek cudnie wydmuciach!e mi powietrze z obudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...