Reksio Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 No właśnie. Szykuje mi się format c:, ale jest jeden problem. Na dysku c mam NTSF i nie wiem jak zrobic dyskietke systemową taką żeby dos widział tąpartycję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Nie ma takiej mozliwosci.Ntfs jest niewidoczne dla dosa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 jezeli to xp, to instalator bootowany z plytki ma opcje formatowania i konwertowania partycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Poszukaj programiku NTFSreader for DOS. Może on Ci pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...