Skocz do zawartości
Rukh

DFI LANPARTY PRO875B rev. B

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam do was pytanie, co sądzicie o płycie głównej DFI LANPARTY PRO875B rev.B ( http://www.dfi.pl/Product/xx_product_spec_...TYPE=MB&SITE=PL ) i jak ona się ma do modelu Asusa P4C800 deluxe lub Abita IC7-G. Warto brać ją pod uwagę ?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam do was pytanie, co sądzicie o płycie głównej DFI LANPARTY PRO875B rev.B ( http://www.dfi.pl/Product/xx_product_spec_...TYPE=MB&SITE=PL ) i jak ona się ma do modelu Asusa P4C800 deluxe lub Abita IC7-G. Warto brać ją pod uwagę ?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Domyślam sie ze chodzi ci głownie o OC, a jak ci zależy to do tego celu głownie najbardziej sie nadaje ABIT IC7. Ten model płyty DFI jakoś mało osób ma. Polecam ABITA - przynajmniej jest sprawdzona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajomy mowil mi ze sa zachwalane na forach zagranicznych pozatym wystarczy rowniez sie przyjzec zdjeciu samej plyty znakomicie wykonana z radiatorkami w polsce firma DFI jest poprostu od 6 miesiecy pod AMD np tez seria LanParty jest zachwalana. W dodatku Serie LanParty powstaly potym jak inrzynierowie z Abita przeszli do DFI i osobiscie uwazam ze Ta plytka bedzie dopracowanym abitem Jestem za DFI czekamy teraz na opinie jakiegos specjalisty=]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

abita kupilem wczoraj, jak na razie przezajefajnie. Sam montaz plyty do obudowy to czysta przyjemnosc... pierwsza plyta w mojej karierze ktora jest pzemyslana konstrukcyjnie. (no nie do konca, gniazdo zasilania MB mogloby byc gdzie indziej) ale poza tym wszysko super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_Vip_ -to kwestia gustu ja mam obydwie te płyty i mi sie one podobaja ale nie rozumie dlaczego DFI wpakowało sie w RAID na IDE? ja dlamnie to jest przestarzałe

ogólnie obydwie naja wady i zalety ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i ktora jest lepsza w OC??

1330362[/snapback]

ic7 mam juz długo i wszystko obcykalem :wink:

a na dfi działam dosłownie od wczoraj

i drugi problem moj proc słabo sie kreci :angry:

na obydwóch uzyskałem~260FSB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi