Rukh Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Witam Mam do was pytanie, co sądzicie o płycie głównej DFI LANPARTY PRO875B rev.B ( http://www.dfi.pl/Product/xx_product_spec_...TYPE=MB&SITE=PL ) i jak ona się ma do modelu Asusa P4C800 deluxe lub Abita IC7-G. Warto brać ją pod uwagę ? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin18 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Witam Mam do was pytanie, co sądzicie o płycie głównej DFI LANPARTY PRO875B rev.B ( http://www.dfi.pl/Product/xx_product_spec_...TYPE=MB&SITE=PL ) i jak ona się ma do modelu Asusa P4C800 deluxe lub Abita IC7-G. Warto brać ją pod uwagę ? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Domyślam sie ze chodzi ci głownie o OC, a jak ci zależy to do tego celu głownie najbardziej sie nadaje ABIT IC7. Ten model płyty DFI jakoś mało osób ma. Polecam ABITA - przynajmniej jest sprawdzona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpeeDyLOCO Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Znajomy mowil mi ze sa zachwalane na forach zagranicznych pozatym wystarczy rowniez sie przyjzec zdjeciu samej plyty znakomicie wykonana z radiatorkami w polsce firma DFI jest poprostu od 6 miesiecy pod AMD np tez seria LanParty jest zachwalana. W dodatku Serie LanParty powstaly potym jak inrzynierowie z Abita przeszli do DFI i osobiscie uwazam ze Ta plytka bedzie dopracowanym abitem Jestem za DFI czekamy teraz na opinie jakiegos specjalisty=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanzco Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 abita kupilem wczoraj, jak na razie przezajefajnie. Sam montaz plyty do obudowy to czysta przyjemnosc... pierwsza plyta w mojej karierze ktora jest pzemyslana konstrukcyjnie. (no nie do konca, gniazdo zasilania MB mogloby byc gdzie indziej) ale poza tym wszysko super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 ma trzy fazowe zasilanie proca:(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 IMHO brzydka jest ta plyta okropicnie,wole moja IC7-G :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 _Vip_ -to kwestia gustu ja mam obydwie te płyty i mi sie one podobaja ale nie rozumie dlaczego DFI wpakowało sie w RAID na IDE? ja dlamnie to jest przestarzałe ogólnie obydwie naja wady i zalety ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 i ktora jest lepsza w OC?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 i ktora jest lepsza w OC?? 1330362[/snapback] ic7 mam juz długo i wszystko obcykalem :wink: a na dfi działam dosłownie od wczoraj i drugi problem moj proc słabo sie kreci :angry: na obydwóch uzyskałem~260FSB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 a napiecie dla pamieci DFI ma do ilu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 napiecie dla ram w biosie DFI mozna dac 2,9V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...