BialY Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Mam dziwny problem. Wiem, że sprawa SASSERA była poruszana jednak tam latka pomagała i było ok. Ale w moim przypadku nie jest tak różowo, gdyż odpalam łatkę rozpakowuje się pokazuje się ekran czy kontynuować dalej i znika??? Jakby ktoś alt+f4 wcisnął. O ile pierwszy ekran mijam trzymając ENTER to później jest wybór czy zgadzam się z umową czy nie. Niestety domyślnie jest na nie i się wyłącza latka jak trzymam ENTER. Zresztą w tym kompie jest cos dziwnego, bo nawet jak wciskam alt+ctrl+del to menadżer zadań tez mi się zamyka??? Czy namieszane jest coś w opcjach windy?? Strasznie to dziwne no i nie wiem, co począć by zainstalować tą nieszczęsna łatę. Nie wiem czy opisałem to wystarczająco wyraźnie, screenów nie dam, bo komp jest znajomej, której dzieciaki narobiły zamieszania w nim. No i jeszcze jest sprawa taka, że najprawdopodobniej dialera tez tam przyinstalowaly. NEO z tego, co pytałem się w infolini Neostrady nie daje się przekierować, ale ten dialer rozłącza połączenie z serwerem Neo również. Tego też chciałbym się pozbyć, ale nie wiem jak to albo, czym usunąć, gdzie to się zamelinowało. Jednym słowem Sodoma i Gomora. Podsumowując potrzebuje pomocy i pamiętajcie nie dopuszczajcie małych dzieci samopas, do kompa bo później ciężko cokolwiek zrobić Jeżeli ktoś miał coś podobnego niech da sposób na pozbycie się tego świństwa. Sorki za przydługi post ale starałem się w miarę jasno opisać sytuację, jakby niezbyt było to jasne mówcie będę starał się to wyjaśnić. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 ja by7m od formata zaczął.posciagał łątki ze strony error.xp.pl i dopiero zrobił połaćzenie z netem.Ewnetualnie zaraz po instalacji windowsa zainstalował bym całego sp2 i dopiero net konfigórował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...