Skocz do zawartości
BialY

Dziwny problem Z SASEEREM.POMOCY!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dziwny problem. Wiem, że sprawa SASSERA była poruszana jednak tam latka pomagała i było ok. Ale w moim przypadku nie jest tak różowo, gdyż odpalam łatkę rozpakowuje się pokazuje się ekran czy kontynuować dalej i znika??? Jakby ktoś alt+f4 wcisnął. O ile pierwszy ekran mijam trzymając ENTER to później jest wybór czy zgadzam się z umową czy nie. Niestety domyślnie jest na nie i się wyłącza latka jak trzymam ENTER. Zresztą w tym kompie jest cos dziwnego, bo nawet jak wciskam alt+ctrl+del to menadżer zadań tez mi się zamyka??? Czy namieszane jest coś w opcjach windy?? Strasznie to dziwne no i nie wiem, co począć by zainstalować tą nieszczęsna łatę. Nie wiem czy opisałem to wystarczająco wyraźnie, screenów nie dam, bo komp jest znajomej, której dzieciaki narobiły zamieszania w nim. No i jeszcze jest sprawa taka, że najprawdopodobniej dialera tez tam przyinstalowaly. NEO z tego, co pytałem się w infolini Neostrady nie daje się przekierować, ale ten dialer rozłącza połączenie z serwerem Neo również. Tego też chciałbym się pozbyć, ale nie wiem jak to albo, czym usunąć, gdzie to się zamelinowało. Jednym słowem Sodoma i Gomora. Podsumowując potrzebuje pomocy i pamiętajcie nie dopuszczajcie małych dzieci samopas, do kompa bo później ciężko cokolwiek zrobić Jeżeli ktoś miał coś podobnego niech da sposób na pozbycie się tego świństwa.

Sorki za przydługi post ale starałem się w miarę jasno opisać sytuację, jakby niezbyt było to jasne mówcie będę starał się to wyjaśnić.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi