Skocz do zawartości
Paazik

WINEK 98Se Czy XP Home EDition

Rekomendowane odpowiedzi

Poradźcie mi który winek jest lepszy w stabilności, internecie i grach?????Winek 98se czy Xp? Uzasadnijcie swoją wypowiedź. :D

mialem XP ale nie moglem sie w pelni nim nacieszyc :) bo nie znalazlem sterow do mijej karty sieciowej realtek 8139 oraz do scasi a pod scasi mam skaner :( ale za to kumpel ma od czasu do czasu (jak mu sie nudzi to se zainstaluje - nie na dlugo ;p )XP i tez ma rozne chocki klocki :), a pozatym do XP trzeba miec mocny sprzet no ale z tego co widze to Tobie by styklo :), no i wolniej gry chodza pod XP, wiec jesli do grania to 98se zreszta do neta i pracy tez 98se sie nadaje :)

wiec ja wybieram 98se :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poradźcie mi który winek jest lepszy w stabilności, internecie i grach?????Winek 98se czy Xp? Uzasadnijcie swoją wypowiedź. :D

masz dylemat wrzuć obydwa na XP pracuj na 98 graj
A ten winXP i win98se to chcesz zainstalować u siebie Paazik ???

Bo wszyscy ci tak mówią a ja popatrzałem na twój hdd i te 8,4gb to chyba nie wystarczy :? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W necie XP-ek nie spisuje się najlepjej bo mam teraz cały czas 44-46kb/s

a na 98SE mam 54-56kb/s

właśnie jest zupełnie na odwrót. Xpek w necie jest za...sty nie patrz na prędkość modemu tylko spójrz na szybkość otwierania się stron albo transfer podczas ściągania plików!!! U mnie prędkość też spadła ale minimalnie (czasami rosła :) ) ale transfer plików naprawdę się poprawił. Dowiesz się tego z niejednego testu windy XP!!!

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi