Paazik Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Poradźcie mi który winek jest lepszy w stabilności, internecie i grach?????Winek 98se czy Xp? Uzasadnijcie swoją wypowiedź. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 w necie i stabilnosci XP, ale kraza sluchy ze do gier tylko 98se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 w stabilności,internecie i (niektórych) grach dobrze sprawdza sie 2000 ale że niepodałeś go to wychodzi na to co napisał Combat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Ja pracuje na Xp HE, a gram tylko na 98Se, ale nie dlatego ze lepiej tylko zeby nie zasmiecac mojego miejsca pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Windows 98se ja go uzywam i jestem zadowolony(to jest metafora bo z windowsów nie mozna byc zadowolonym) . Wg mnie najlepszy z systemów Windows jest ten 98se :)` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja miałem win98se :D ale już nie mam bo zaczoł się sypać ściągałem patch i inne ale to niepomagało to zrobiłem format i wpierdzieliłem winXP Professional i jestem zadowolony !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja mam 98SE i XP pro. To jest jedno z najlepszych rozwiązań jeśli ma się w miarę duży dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja mam 98SE i XP pro. To jest jedno z najlepszych rozwiązań jeśli ma się w miarę duży dysk. zgadzam suie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja mam 98SE i XP pro. To jest jedno z najlepszych rozwiązań jeśli ma się w miarę duży dysk. Ja też tak miałem ale moja barakudka ma tylko 20gb więc został sam winXP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 kurnia, tez mam win98se i xp prof i 98 chyba raz wlaczylem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Poradźcie mi który winek jest lepszy w stabilności, internecie i grach?????Winek 98se czy Xp? Uzasadnijcie swoją wypowiedź. :Dmasz dylemat wrzuć obydwa na XP pracuj na 98 graj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Zgadzam się z tym co jest wyżej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 No ja miałem XP i 98 se ale to nie ma sensu lapiej mieć 2000 i 98se. Bo jest stabilniejszy od XP i porzera mniej zasobów. czyli 2000 do multimediów i pracy a do grania 98Se jest super (szybko go można przeinstalować). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Poradźcie mi który winek jest lepszy w stabilności, internecie i grach?????Winek 98se czy Xp? Uzasadnijcie swoją wypowiedź. :D mialem XP ale nie moglem sie w pelni nim nacieszyc :) bo nie znalazlem sterow do mijej karty sieciowej realtek 8139 oraz do scasi a pod scasi mam skaner :( ale za to kumpel ma od czasu do czasu (jak mu sie nudzi to se zainstaluje - nie na dlugo ;p )XP i tez ma rozne chocki klocki :), a pozatym do XP trzeba miec mocny sprzet no ale z tego co widze to Tobie by styklo :), no i wolniej gry chodza pod XP, wiec jesli do grania to 98se zreszta do neta i pracy tez 98se sie nadaje :) wiec ja wybieram 98se :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Poradźcie mi który winek jest lepszy w stabilności, internecie i grach?????Winek 98se czy Xp? Uzasadnijcie swoją wypowiedź. :Dmasz dylemat wrzuć obydwa na XP pracuj na 98 grajA ten winXP i win98se to chcesz zainstalować u siebie Paazik ??? Bo wszyscy ci tak mówią a ja popatrzałem na twój hdd i te 8,4gb to chyba nie wystarczy :? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 W necie XP-ek nie spisuje się najlepjej bo mam teraz cały czas 44-46kb/s a na 98SE mam 54-56kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Jak masz szybki procek i dużo ramu to weź XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja mam 98SE i XP pro. To jest jedno z najlepszych rozwiązań jeśli ma się w miarę duży dysk. zgadzam suie :P Działam tak samo, ale z ME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 W necie XP-ek nie spisuje się najlepjej bo mam teraz cały czas 44-46kb/s a na 98SE mam 54-56kb/s właśnie jest zupełnie na odwrót. Xpek w necie jest za...sty nie patrz na prędkość modemu tylko spójrz na szybkość otwierania się stron albo transfer podczas ściągania plików!!! U mnie prędkość też spadła ale minimalnie (czasami rosła :) ) ale transfer plików naprawdę się poprawił. Dowiesz się tego z niejednego testu windy XP!!! pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...