tburdzy Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Cze chcialem sie spytac czy wiecie jak mozna wejsc na swoj komputer bedac u kumpla, bo zawsze jak u niego jestem to chce cos sciagnac ze swojego kompa, i wiem ze mozna ale nie wiem jak... czy wiecie jak mozna to zrobic , czy potrzeba jakis program FTP czy cos innego? z gory dziekiii. (widzialem kiedys jak ktos to robil, ze wyswietlal mu sie pulpit jego kompa na innym kompie , tak jak by byl na swoim kompie, o takie cos mi chodzi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Jesli jestescie w jakiejs osiedlowej sieci lan to wystarczy ze wpiszesz stary uruchom \\nazwa_komputera_kumpla A jesli niestety nie macie sieci miedzy soba tpo tylko ftp Najlepszy server ftp to wedlug mnie serv-u. Prosty w obsludze i niezawodny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 To wszystko zależy czy masz zew. ip jak nie masz to sobie już możesz podarować. Zrób tak jak napisał wyżej Nyny albo jak chcesz widzieć swój pulpit i zdalnie sterować to polecam Remote Administrator. http://www.radmin.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 tudziez jezeli w lanie panowie jestescie jednym netmeetingiem mozecie sie posluzyc.. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...