Paazik Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Czy da się tego winka zainstalować w dosie tj. po formacie. Bo gdy ruszam setupa to pisze, że program nie pod dos. Kompka startowałem z dyskietki startowej Winka 98. HELP!!!!!(moja płyta nie jest zbootowana) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 nieinstalowałem go jeszcze ale chyba są specjalne dyskietki startowe pod DOS (coś jak w win2000) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Musisz ustawić bootowanie z płyty, potem po prostu włączasz kompa i naciskasz"dowolny klawisz który spowoduje uruchomienie z płyty" 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Oczywiscie, ze sie da. I tak jest najlepiej. Zadne smieci po 9x nie zostaja. Daj bootowanie w biosie z cdromu i heja. Warunek: bootowalny pirat. Podejrzewam, ze nie masz oryginala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Czy da się tego winka zainstalować w dosie tj. po formacie. Bo gdy ruszam setupa to pisze, że program nie pod dos. Kompka startowałem z dyskietki startowej Winka 98. HELP!!!!!(moja płyta nie jest zbootowana) :) Odpal pod dosem winnt.exe z katalogu i386. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Czy da się tego winka zainstalować w dosie tj. po formacie. Bo gdy ruszam setupa to pisze, że program nie pod dos. Kompka startowałem z dyskietki startowej Winka 98. HELP!!!!!(moja płyta nie jest zbootowana) :)NIE DA SIĘ!!!c Musisz ściągnąć specjalny :programik" który utworzy ci dyskietki (6 dyskietek) startowych. Wtedy z nich uruchamiasz kompa i instalujesz XPeka od podstaw bez potrzeby instalowania 98 czy ME to pierwszy sposób a drugi to jak napisali koledzy wyżej z CD-ROMU ale nie każda wersja działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 no chłopie zależy czy masz botowaną wersje ja miałem na początku nie botowaną i musziałem z dyskietek tan programik do robienia dyskietek startowych jest tu http://www.microsoft.com/downloads/search....D=38&LangDIR=PL i potrzeba 6 dyskietek a jaśli masz botowaną wersje no to w biosie ustwaiwasz z dyskietki na cdroma i po krzyku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Hehe. lol!. Jakie tam dyskietki... walisz i386winnt.exe ( albo jak już wyraźnie nie chce to "winnt.exe /b") i po sprawie. Heh, no i oczywiście wszcześniej smartdrv.exe ~~ (chyba, że chcesz czekać 4h) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Hehe. lol!. Jakie tam dyskietki... walisz i386winnt.exe ( albo jak już wyraźnie nie chce to "winnt.exe /b") i po sprawie. Heh, no i oczywiście wszcześniej smartdrv.exe ~~ (chyba, że chcesz czekać 4h) :)nie tak hop bo u mnie np.: nie szło tym sposobem :!: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Heh. Instalowałem Windowsy: NT 4.0 Workstation 2000 Proffesional 2000 Sever 2000 Advanced Server 2000 Datacenter Server XP Home XP Proffesional XP Corp .NET Server .NET Enterprise Server i ani razu nie jechałem z dyskietek (NT 4.0 się pluł, ale jak mu się powiedziało "/b" to przestawał)... Dla niedowierzających opis "Billa": http://support.microsoft.com/default.aspx?...b;en-us;Q307848 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Heh. Instalowałem Windowsy: NT 4.0 Workstation 2000 Proffesional 2000 Sever 2000 Advanced Server 2000 Datacenter Server XP Home XP Proffesional XP Corp .NET Server .NET Enterprise Server i ani razu nie jechałem z dyskietek (NT 4.0 się pluł, ale jak mu się powiedziało "/b" to przestawał)... Dla niedowierzających opis "Billa": http://support.microsoft.com/default.aspx?...b;en-us;Q307848 :) nikt nie podważa twojego sposobu. Jednak jak widzisz nie zawsze on działa. Tak samo jak nie zawsze działa setupcor.exe na GF4 chociaż ja się z tym jeszcze nie spotkałem ale już słyszałem takie opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Spoxik, teraz tylko pytanie - Dlaczego nie zawsze działa? Czyżby "polskie" windowsy miały kolejny przejaw poprawnego przetłumaczenia... ( jak to było: "Microsof Scandisk przeszukuje dysku C: w poszukiwaniu błędów." 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...