mich Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 mam liteona 812s i nie wiem co sie dzieje od klkudni widzi mi tylko cd nie widzi zadnych dvd co robic?? sfleshowalem biosa na 832s i dalej to samo jezeli ktos wie co moze pomoc niech pomoze :D a jak nie to niech da linka do oryginalnego biosu od 821s ktory dam rade sflechowac na bios od 832s ten na stronce nie chce odpalic bo mi wykrywa jako 832s a jak sie DVD poszlo je*** to lepiej aby byl oryginalny bios :D tak sie zaczelo dziac od kiedy w win dvd creatorze(bo cos mnie skusilo aby w tym nagrac) wypalilem plytke i ona sie sfajczyla normalnie nagrywalem w nero i nic sie nie dzialo nawet jak sie plyta spalila z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 lub latwiejsze pytanie jak powrocic z biosa z 832s spowrotem na bios z 812s wszedzie szukalem ale nie znalazlem odpowiedzi bo najprawdopodobniej oddam wypalarke na gwarancje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 mysle ze masz pierwsza partie 812S jeszcze na starszym ukladzie mediatek,to moze byc problemem jesli chodzi o modowanie na 832S wejdz na http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html i wgraj jeden z firmwerow od 812S STOCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 to juz sie dzialo przed zmodowaniem na 832s wiec nie sadze aby to byla tego wina odmienie na 812s i dam nowego biosa ze stronki i oddam na gwarancje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 odmienilem bios na 812s i aktualizacje ze strony liteona czy w takim stanie moge odniesc nagrywarke do servisu do niczego sie nie przyczepia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Jeżeli nie powiesz im że jesteś uzytkownikiem "mich" z forum.purepc.pl i nie podasz im linka do tego tematu to nie widze powodu żeby sie do czegoś przyczepili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...