Spentany Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 hi folks! mam taki problem oprocz tego za mam malo krecodajnego procka [PIII 667 [133x5]] to jeszcze nie moge zmienic napiecia na procku :[ instrukcje przeczytalem cala, opis kazdej zworki i nic nie znalazlem na temat zwiekszania napiecia na procku:[ w biosie w cpu speed settings moge zwiekszyc taktowanie proca i jakies tam 2 inne duperele, jest coprawda podane napiecie dla proca i inne ale nie moge tam "przejsc" czy to nie jest jakies soltekowskie zabezpieczenie przed oc ? hmm juz nie wiem co robic.... moze ktos sie spotkal z czyms takim i wie jak zwiekszyc napiecie? bo nie wierze ze architekci solteka wykrecili by takiego wala i nie dali takiej opcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 ludzie nie mowcie ze nikt nie wie!! :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...