mike3 Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 No właśnie który telefon ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Wiem, że w sony ericssonie jest słaby ekran, ale czy lepszy jest w siemensie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 nie ten dział... co do telefonów to T610 ma o wieleeeee wiecej możliwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike3 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Łups rzeczywiście działy mi się pomyliły :oops: . Wczoraj to na szybko pisałem. A może poczekać na sony ericssona t630 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 jak masz szanse to bierz t630 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 t610 ma ladniejsza bo aluminowa obudowe :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike3 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 jeszcze sobie poszperałem w sieci i dołączyły jeszcze dwa: Sagem MyX5-2 Siemens CX65 Mają one aparaty VGA i zdjęcia są o niebo lepszej jakości, to który ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 a tak Ci zalezy na dobrym aparacie fot. w telefonie ? Dla mnie telefon musi miec BT, strasznie ulatwia zycie :) i mozliwosci sa o wiele wieksze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike3 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 No właśnie mi zależy bo moge sobie np. Sagema MyX5-2 <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> za 1,22zł 8) , a ile bym wydał na cyfrówkę napewno ponad 500zł. Sytuacja się zmieniła brać Sagema czy SE T610 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Jasne że sagema - lepszy wyświetlacz, większa pamięć i extra aparat (zdjęcia naprawde ładne - jak chcesz to podaj mejla :) Jedyna wada - brak blutootha :( następnym razem nie zakładaj nowego tematu - zobacz jaki jest przyklejony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...