wojs Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Szukam takiego programu, który umiałby z pliku worda bądz txt odczytać na głos tekst. Chodzi o coś takiego, jak na portalu miasta Gdynia, tyle, że chciałbym, by czytał dowolny podstawiony mu plik tekstowy. Proszę, podajcie jakiś namiary, linki, nazwy programów itd. Sprawa jest pilna, bo mam duzo tekstu do napisania a do przeczytania tyle, że mi albo nie starczy tuszu, albo oczu ;) Z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 RealSpeak, a dokładniej paczka z nim ważąca 139 mb. Czyta b.dobrze, można z nim nawet filmy oglądać. Pisz na PW, dam ci troche więcej informacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Wow! Toś mnie ucieszył :) Jak do teraz szukałem bezskutecznie. Kolega ma real speaka ale wersję pod Windę 9X :( Co ciekawe kupił ją za parę tys PLN!!! Ma poważną wadę wzroku i II grupę inwalidzką, więc większość tej sumy mu refundowano! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...