Skocz do zawartości
hotkey

Jakie stery do GF2MX na XP??

Rekomendowane odpowiedzi

Ściągnąłem i zainstalowałem nowe stery, a dokładniej Detonatory 28.9. Nie wiem czemu wynik w 3DMarku zmniejszył się :( Moje pytanie: Jakie najlepsze stery do PixelView GF2MX 200 na WinXp. Thx za odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągnąłem i zainstalowałem nowe stery, a dokładniej Detonatory 28.9. Nie wiem czemu wynik w 3DMarku zmniejszył się :(  Moje pytanie: Jakie najlepsze stery do PixelView GF2MX 200 na WinXp. Thx za odp.

Ponoc seria 27.xx jest najlepsza do gf2mx.

Ja sam mam 27.70 - najszybsze dla mnie.

Co do tweakera to zwykle zakladki w sterach. Tylko ich uzywam i jestem zadowolony bo te wszystkie tweakery maja duzo niepotrzebnych opcji do gf2mx.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Acha. Z tym spadkiem wyniku w 3dmark to moze byc wina vsync. Zobacz czy w zakladkach masz go WYLACZONEGO (tak powinno byc przy testach). Jezeli jest wlaczony to ogranicza fps do 60 jezeli nie masz zainstalowanego nvrefreshfix.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to jest to vsync i gdzi to można wyłączyć??

W zakladkach sterownikow.

Wejdz w ustawienia zaawansowane Geforce i tam w "dodatkowych zakladkach" (na dole) potem direct3D i tam (tez na dole) "wiecej direct3D (more direct 3D) i vertical sync mode daj always off i zastosuj. Potem to samo w openGl Vertical sync - always off.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tweakera to zwykle zakladki w sterach. Tylko ich uzywam i jestem zadowolony bo te wszystkie tweakery maja duzo niepotrzebnych opcji do gf2mx.

A jaką ty masz kartę i jakie detki polecił byc do GF2 GTS?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaką ty masz kartę i jakie detki polecił byc do GF2 GTS?

Ja mam Gf2MX 32MB Sparkle. Do GF2 GTS jakie stery to niestety nie wiem z oczywistych powodow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...