hotkey Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Ściągnąłem i zainstalowałem nowe stery, a dokładniej Detonatory 28.9. Nie wiem czemu wynik w 3DMarku zmniejszył się :( Moje pytanie: Jakie najlepsze stery do PixelView GF2MX 200 na WinXp. Thx za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Podobno najlepsze sa 27.20 (to chyba te... jak ja ich dawno nie instalowalem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Jeszcze jedno. Jakiego tweak'era używacie w XP :?: Nie wiem czemu, ale GeForce Tweak Utility 3.02 (gtu3.02) mi nie działa:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Jeszcze jedno. Jakiego tweak'era używacie w XP :?: Nie wiem czemu, ale GeForce Tweak Utility 3.02 (gtu3.02) mi nie działa:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Upssss :( To mi się omksnął kursor i dwa razy to samo jest :oops: . Sorki 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 spróbuj RivaTuner według mnie jest lepszy od GTU i NVMax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Ściągnąłem i zainstalowałem nowe stery, a dokładniej Detonatory 28.9. Nie wiem czemu wynik w 3DMarku zmniejszył się :( Moje pytanie: Jakie najlepsze stery do PixelView GF2MX 200 na WinXp. Thx za odp.Ponoc seria 27.xx jest najlepsza do gf2mx. Ja sam mam 27.70 - najszybsze dla mnie. Co do tweakera to zwykle zakladki w sterach. Tylko ich uzywam i jestem zadowolony bo te wszystkie tweakery maja duzo niepotrzebnych opcji do gf2mx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Acha. Z tym spadkiem wyniku w 3dmark to moze byc wina vsync. Zobacz czy w zakladkach masz go WYLACZONEGO (tak powinno byc przy testach). Jezeli jest wlaczony to ogranicza fps do 60 jezeli nie masz zainstalowanego nvrefreshfix. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Co to jest to vsync i gdzi to można wyłączyć?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Co to jest to vsync i gdzi to można wyłączyć??W zakladkach sterownikow. Wejdz w ustawienia zaawansowane Geforce i tam w "dodatkowych zakladkach" (na dole) potem direct3D i tam (tez na dole) "wiecej direct3D (more direct 3D) i vertical sync mode daj always off i zastosuj. Potem to samo w openGl Vertical sync - always off. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Nie kołujcie chłopaka.Zainstaluj 12.41 albo 12.90 (w2k oczywiście). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Ponoc seria 27.xx jest najlepsza do gf2mx. Ja sam mam 27.70 - najszybsze dla mnie. Co do tweakera to zwykle zakladki w sterach. Tylko ich uzywam i jestem zadowolony bo te wszystkie tweakery maja duzo niepotrzebnych opcji do gf2mx. A jaką ty masz kartę i jakie detki polecił byc do GF2 GTS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 ja akuratnie pod xp, ale pod 98. Też uważam ze 27.xx sa lepsze od 28.xx dla gf2. Wydajnosć znacznie spada pod 28.xx a to że są one zoptymalizowane dla najnowszych geforców. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Ponoc seria 27.xx jest najlepsza do gf2mx. Ja sam mam 27.70 - najszybsze dla mnie. Co do tweakera to zwykle zakladki w sterach. Tylko ich uzywam i jestem zadowolony bo te wszystkie tweakery maja duzo niepotrzebnych opcji do gf2mx. A jaką ty masz kartę i jakie detki polecił byc do GF2 GTS? Ja mam Gf2MX 32MB Sparkle. Do GF2 GTS jakie stery to niestety nie wiem z oczywistych powodow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Chyba sobie zainstaluje 27.xx. Nie wiecie który z tych 27 jest najlepszy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Przed chwilą się zoriętowałem że zniknęła mi zakładka do podkręcania karty. Jak ją aktywować? Czy może zainstalowałem złe detonatory? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...