Skocz do zawartości
dzidzi

co się porobiło :(

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć mam taki problem zakupiłem laptopa Asusa z win xp home ed. zarejestrowałem się i wszystko było, a może i jest w porządku sam nie wiem, nie miałem najmniejszych problemów ze ściągnięciem różnych łatek SP1 a teraz SP2 wszystko działa ideaalnie. Dzisiaj podłączałem się do sieci na uczelni i moją uwagę przykół drobny szczegół, gdy otworzyłem Właściwości systemu dowiedziałem się, że system jest zarejsdtrowany dla: Nowak

Bin

Może bym na to nie zwrócił uwagi ale identyczną rejestracje widziałem u kolegi na "nie zarejestrowanej" :lol: wersji Win XP. Co się stało czy może to normalne proszę o opinie. Dzieki wielkie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm dzieki wielkie już zmieniłem lecz czy możesz mi wyjaśnić dlaczego to się zmieniło i jeszcze jedno, pod tym Nowak potem Bin mam numer i co dziwne jest identyczny jak na komputerze z którm się łączyłem (komputer kolegi). to jest bardzo dziwne według mnie 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc dalej nie wiem co z tym numerem? :cry: jak to jest możliwe żeby sam się zmienił mój znajomy powiedział, że może to jakiś wirus ale od nowości mam zainstalowany program antywirusowy cały czas (średnio raz na tydzień) uaktualniany i nigdy nic nie miałem, a lapka mam niecały miesiąc. Dzięki wielkie za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi