dzidzi Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Cześć mam taki problem zakupiłem laptopa Asusa z win xp home ed. zarejestrowałem się i wszystko było, a może i jest w porządku sam nie wiem, nie miałem najmniejszych problemów ze ściągnięciem różnych łatek SP1 a teraz SP2 wszystko działa ideaalnie. Dzisiaj podłączałem się do sieci na uczelni i moją uwagę przykół drobny szczegół, gdy otworzyłem Właściwości systemu dowiedziałem się, że system jest zarejsdtrowany dla: Nowak Bin Może bym na to nie zwrócił uwagi ale identyczną rejestracje widziałem u kolegi na "nie zarejestrowanej" :lol: wersji Win XP. Co się stało czy może to normalne proszę o opinie. Dzieki wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Raczej nie normalne. Wpisz sobie co tam chcesz: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersion RegisteredOrganization RegisteredOwner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Hmm dzieki wielkie już zmieniłem lecz czy możesz mi wyjaśnić dlaczego to się zmieniło i jeszcze jedno, pod tym Nowak potem Bin mam numer i co dziwne jest identyczny jak na komputerze z którm się łączyłem (komputer kolegi). to jest bardzo dziwne według mnie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzi Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Czesc dalej nie wiem co z tym numerem? :cry: jak to jest możliwe żeby sam się zmienił mój znajomy powiedział, że może to jakiś wirus ale od nowości mam zainstalowany program antywirusowy cały czas (średnio raz na tydzień) uaktualniany i nigdy nic nie miałem, a lapka mam niecały miesiąc. Dzięki wielkie za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...