wENDorf Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Eitam mam problemik jak w temacie zjaralem proca ale to juz mniejsza z tym.Mam teraz 400zł na nowego interesuje mnie tylko wersja BOX.Wiem ze te BARTONY to spoko rozwiazanie ale sa juz nieuchwytne do 400zł. no i mam PROBLEM bo chce kupic dobrego proca a nie wiem jakiego.POMOCY PLS !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Szkoda, że upierasz się przy wersji box, ale jak już koniecznie to są trzy opcje: - 2000+ lub 2200+ jeżeli chcesz podkręcać - 2400+ jeżeli nie chcesz podkręcać - dopłacić ok 50zł do 2500+ w box'ie Ps. Do podkręcania trzeba mieć dobrą płytę główną, ram, być może również zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wENDorf Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 LUDZIE CHCE BARTONA W BOX`sie DAJCIE LINKA GDZIE GO MOZNA KUPIC :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 szukaj;] to nie boli www.google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 www.allegro.pl www.arest.pl www.komputronik.pl www.esc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 www.proline.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 barton nieuchwytny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 www.swistak.pl :twisted: P.S.1. Sam musisz poszukać jakiegoś bartona. Nikt przecież za Ciebie nie będzie patrzył po sklepach czy są czy nie. ;) P.S.2. Jeśli w grę wchodzi też zakup z zagranicy to: www.ebay.de ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 LUDZIE CHCE BARTONA W BOX`sie DAJCIE LINKA GDZIE GO MOZNA KUPIC :( A po kiego ci BOX ??? Jak mi wiadomo to jeszcze w fenixie mają: WWW.FENIX.PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 sa na allegro bartony mobile 2500+ za 410 pln z gwara 24 miesiecy wiec prawie jak box ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 a ja mam pytanie dlaczego tak sie upierasz na boxsie a nie kupisz np. bartona jak ci sie uda dostać wogóle :P i jakiegoś ciechego coolerka za 40 zł np whisper rocka IV lepiej ciszej tylko chyba gwara krótsza tak :?: ale czym jest gwara na proca :P rzadko kiedy ci sie przyda ten świstek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Jak kupisz nie BOX - a to nie zapomnij dokupić coolera z pastą. Piszę to po to ponieważ widzę że sporo osób odradza Ci zakup procesora w wersji BOX ale nie myśl że dlatego że coolerek jest nie potrzebny. Piszę to dlatego gdyż kiedyś odradzałem jednemu kolesiowi kupno procka w wersji BOX i on tak zrobił i o coolerze też zapomniał. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 i uruchomil to? i dziala mu jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...