shakur_45 Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 nie moge zainstalowac detonatorow 40.41, wlaczam setup akceptuje, a on pokazuje mi taki komunikat : The contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its intergity, and try again" sciagnalem te stery dwa razy z nvidia.com, wiec nie wiem czemu nie dziala ;/ ktos ma jakis pomysl ?? BIG THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 mam świetny pomysł idz z tym na oprogramowanie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 nie moge zainstalowac detonatorow 40.41, wlaczam setup akceptuje, a on pokazuje mi taki komunikat : The contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its intergity, and try again" sciagnalem te stery dwa razy z nvidia.com, wiec nie wiem czemu nie dziala ;/ ktos ma jakis pomysl ?? BIG THX sciagnij z jakiejs innej stronki ja mialem to dsamo widocznie plik na nvidia.com jest uszkodzony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 nie moge zainstalowac detonatorow 40.41, wlaczam setup akceptuje, a on pokazuje mi taki komunikat : The contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its intergity, and try again" sciagnalem te stery dwa razy z nvidia.com, wiec nie wiem czemu nie dziala ;/ ktos ma jakis pomysl ?? BIG THX sciagnij z jakiejs innej stronki ja mialem to dsamo widocznie plik na nvidia.com jest uszkodzony a mozesz podac linka do innej stronki ( dzialajacego ), bo ja nie moglem takiego znalezc ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 nie moge zainstalowac detonatorow 40.41, wlaczam setup akceptuje, a on pokazuje mi taki komunikat : The contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its intergity, and try again" sciagnalem te stery dwa razy z nvidia.com, wiec nie wiem czemu nie dziala ;/ ktos ma jakis pomysl ?? BIG THX sciagnij z jakiejs innej stronki ja mialem to dsamo widocznie plik na nvidia.com jest uszkodzonya mozesz podac linka do innej stronki ( dzialajacego ), bo ja nie moglem takiego znalezc ;/ok masz tutaj ftp://ftp.nvidia.pl/pub/Drivery/40.41/w2k-4041.exe niestety jest limit zdaje sie ze na 7 kilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 niestety nadal nie dziala sciagnalem plik z cd-action i nadl jest cos nie tak moze przed instlka musze skasowac stare detonatory mhm juz sma nie wiem ;[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 A może spróbuj innym downloaderem moze masz źle acrackowanego i psuje pliki ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 niestety nadal nie dziala sciagnalem plik z cd-action i nadl jest cos nie tak moze przed instlka musze skasowac stare detonatory mhm juz sma nie wiem ;[moze poprostu rozpakuj to winrarem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 no probowalem tak ale pissze ze jest uszkodzony plik czyli porostu te stery co sciagnalem sa spiepshone :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 ...a moze jakis wirus jezdzi Ci po dysku i charata pliki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 oki udalo siem trzeba bylo jednak sciagnac plik bez pomocy download acceleratora teraz niestety mam inny problem, mianowicie jak juz zainstalowalem przyrtost jest kolo 700 punktow, ale jak wchodze do zkladki na pulpicie : wlasciwosci/ustawienia/zaawansowane/ i chce wejsc pod zakladke g4ti to wywala mi blad :( co mam z tym zrobic plisss help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 ponoc trzeba stare odinstalowac a zwlaszcza jeden plik, ale nie pamietam nazwy jego, a z ta zakladka mam tak samo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 jest na to patch poszukaj na guru3d lub nvidia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 odinstalowalem stare i dltego sie dziwie wlasnie :( i nie wiem co z tym teraz zrobic ;[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 jest na to patch poszukaj na guru3d lub nvidia mialem jakis 40.41 patch z jakies niemieckiej strony, tylko ze po nim to jak wchozielm pod ta zakladke robil sie blue screen i wywalalo wina :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 oki udalo siem trzeba bylo jednak sciagnac plik bez pomocy download acceleratora teraz niestety mam inny problem, mianowicie jak juz zainstalowalem przyrtost jest kolo 700 punktow, ale jak wchodze do zkladki na pulpicie : wlasciwosci/ustawienia/zaawansowane/ i chce wejsc pod zakladke g4ti to wywala mi blad :( co mam z tym zrobic plisss help Wywal plik WINDOWSsystem32nvrspl.dll - u mnie pomogło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 albo w panelu sterowania dodaj usuń programy :arrow: Nvidia Display(czy cóś takiego) u mnie to pomogło, bez wywalania biblotek to zrób oczywiście przed zainstalowaniem nowych sterów, albo przed reinstalką obecnych sterów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 oki udalo siem trzeba bylo jednak sciagnac plik bez pomocy download acceleratora teraz niestety mam inny problem, mianowicie jak juz zainstalowalem przyrtost jest kolo 700 punktow, ale jak wchodze do zkladki na pulpicie : wlasciwosci/ustawienia/zaawansowane/ i chce wejsc pod zakladke g4ti to wywala mi blad :( co mam z tym zrobic plisss help Wywal plik WINDOWSsystem32nvrspl.dll - u mnie pomogło :) wielkie thx dzieki temu udalo sie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 nvrspl.dll jest biblioteką odpowiedzialną za obsługę polskojęzycznej zakładki nVidii. W det. 40.41 nie ma tego pliku, jest on pozostałością po wcześniejszej wersji sterownika. Windows próbuje załadować wersję zgodną z ustawieniami językowymi w komputerze, i dlatego występuje ten błąd. Wykasowanie w/w pliku spowoduje, że zakładka nVidii będzie anglojęzyczna (v40.41) i bezkonfliktowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 wywalilem i podzialalo lux. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...