Skocz do zawartości
shakur_45

PROBLEM Z INSTALACJA DETONATOROW 40.41

Rekomendowane odpowiedzi

nie moge zainstalowac detonatorow 40.41, wlaczam setup akceptuje, a on pokazuje mi taki komunikat :

The contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its intergity, and try again"

sciagnalem te stery dwa razy z nvidia.com, wiec nie wiem czemu nie dziala ;/ ktos ma jakis pomysl ??

BIG THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie moge zainstalowac detonatorow 40.41, wlaczam setup akceptuje, a on pokazuje mi taki komunikat :

The contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its intergity, and try again" 

sciagnalem te stery dwa razy z nvidia.com, wiec nie wiem czemu nie dziala ;/ ktos ma jakis pomysl ?? 

BIG THX

sciagnij z jakiejs innej stronki ja mialem to dsamo widocznie plik na nvidia.com jest uszkodzony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BIG THX

sciagnij z jakiejs innej stronki ja mialem to dsamo widocznie plik na nvidia.com jest uszkodzony

a mozesz podac linka do innej stronki ( dzialajacego ), bo ja nie moglem takiego znalezc ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BIG THX

a mozesz podac linka do innej stronki ( dzialajacego ), bo ja nie moglem takiego znalezc ;/
ok masz tutaj ftp://ftp.nvidia.pl/pub/Drivery/40.41/w2k-4041.exe niestety jest limit zdaje sie ze na 7 kilo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki udalo siem trzeba bylo jednak sciagnac plik bez pomocy download acceleratora teraz niestety mam inny problem, mianowicie jak juz zainstalowalem przyrtost jest kolo 700 punktow, ale jak wchodze do zkladki na pulpicie :

wlasciwosci/ustawienia/zaawansowane/ i chce wejsc pod zakladke g4ti to wywala mi blad :( co mam z tym zrobic plisss help

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki udalo siem trzeba bylo jednak sciagnac plik bez pomocy download acceleratora teraz niestety mam inny problem, mianowicie jak juz zainstalowalem przyrtost jest kolo 700 punktow, ale jak wchodze do zkladki na pulpicie :

wlasciwosci/ustawienia/zaawansowane/ i chce wejsc pod zakladke g4ti to wywala mi blad :( co mam z tym zrobic plisss help

Wywal plik WINDOWSsystem32nvrspl.dll - u mnie pomogło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wywal plik WINDOWSsystem32nvrspl.dll - u mnie pomogło :)

wielkie thx dzieki temu udalo sie !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nvrspl.dll jest biblioteką odpowiedzialną za obsługę polskojęzycznej zakładki nVidii. W det. 40.41 nie ma tego pliku, jest on pozostałością po wcześniejszej wersji sterownika. Windows próbuje załadować wersję zgodną z ustawieniami językowymi w komputerze, i dlatego występuje ten błąd. Wykasowanie w/w pliku spowoduje, że zakładka nVidii będzie anglojęzyczna (v40.41) i bezkonfliktowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...