nuras_en Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 sparingow sie nie umieszcza na stronce :angry: amd to wasz sponsor? B) hehe dobre dobre :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) sparingow sie nie umieszcza na stronce :angry: amd to wasz sponsor? B) 1) Dlaczego? Widziałem już kilka stron ze sparingami. 2) NIEEE ;) Mówiłem już - nie jesteśmy fanatykami AMD. A rozrszyfrować to można tak : Armia Masowej Destrukcji - może nie zawsze pasuje podczas gry ( ;) ) ale miało być oryginalne i NIE o szatanie (wcześniejsze nazwy były o szatanie !SERIO! - to chyba przez zespół muzyczny Szatan Każe [jak ktos chce to zapodam linka ;) ]). Edytowane 8 Lutego 2006 przez Łukasz Tkacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 nie wiem jakich klanow strony ogladales, ale najlepszy polski klan q3 wszechczasow (the shadows - t5) na pewno nie umieszczal screenow ze sparingow na stronie. przypuszczam ze reszta czolowki tez (synth, 666, ff, logitech itp). reszta w sumie to leszczyki :D co do amd pytalem o sponsoring a nie o fanatyzm B) anyway gl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 nie wiem jakich klanow strony ogladales, ale najlepszy polski klan q3 wszechczasow (the shadows - t5) na pewno nie umieszczal screenow ze sparingow na stronie. przypuszczam ze reszta czolowki tez (synth, 666, ff, logitech itp). reszta w sumie to leszczyki :D co do amd pytalem o sponsoring a nie o fanatyzm B) anyway gl Screeny nie są ze sparingów! A co to fanatyzmu to na jedno wychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 nie wiem jakich klanow strony ogladales, ale najlepszy polski klan q3 wszechczasow (the shadows - t5) na pewno nie umieszczal screenow ze sparingow na stronie. przypuszczam ze reszta czolowki tez (synth, 666, ff, logitech itp). reszta w sumie to leszczyki :D co do amd pytalem o sponsoring a nie o fanatyzm B) anyway gl Zapomniales o dioxidzie: Matrox, Sting, Dave, Bush i inni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 A co to fanatyzmu to na jedno wychodzi. fanatyzm - zaślepienie, żarliwość, zagorzałość (zwł. religijna) nie uznająca tolerancji, ustępstw, kompromisu; bezkrytyczna wiara w słuszność sprawy, idei; namiętność do szerzenia, choćby i gwałtem, własnych przekonań i do zwalczania odmiennych. co to ma wspolnego ze sponsoringiem? :wink: Zapomniales o dioxidzie: Matrox, Sting, Dave, Bush i inni. i ja :D ale q3 juz nie dotykam. w q4 matr0x i sting graja w simplus, dave w ff a bush sie obija :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf33 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) Czy żeby zagrac w quake 3 arena trzeba miec zainstalowanego zwyklego quake 3? Bo mi wywala jak ładuje sie w konsoli taki bład user mode is 4 expected 3, o co chodzi? Edytowane 8 Lutego 2006 przez raf33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) haha przeciez q3 arena to jest zwykły Q3 moze chodzilo Ci o Team Arene trzeba miec podstawke :) Edytowane 8 Lutego 2006 przez pain.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ktoś zainteresowany insta 1.31? Jak coś to moge serwer postawic. Selfknockback na 150 zeby mozna było troche poszaleć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ktoś zainteresowany insta 1.31? Jak coś to moge serwer postawic. Selfknockback na 150 zeby mozna było troche poszaleć ;) Ja mogę grać, może i jestem słaby ale do gry zawsze chętny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...user... Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 mam pytanko co jest grane z Q gdy przy łaczeniu z prv serverem wyskakuje błąd pisze że srver użwa protokołu 66... zainstalowałem Q3 Point Release_Jan1300 ale problem jest nadal ten sam, moze ktoś dorzdzi co zrobić (na inne servery wchodzi ok (te które wykryw automatycznie) ale na prywatny po IP nie, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) witam, mam pytanko, czy sa jeszcze w Polsce jakies fajne serwerki tej gry ?? chodzi mi konkretnie o OSP CA na 1.32 (o ile nowszy nie wyszedl, ale pewnie nie). pytam poniewaz nie gralem od ponad 1,5 roku - studiuje we wrocku a admin mojego lacza blokuje wszystkie porty poza WWW, GG i email - a najlepszy serwis o tej grze tzn. q3arena.gry.wp.pl nie dziala :( edit: kiedys najlepiej sie gralo na serwerach: TELEFONIA DIALOG (27960-27966) edit2: @..user...: z tego co pamietam to blad protokolu 66 wynikal z tego ze pewnie uzywasz wersji 1.31 a serwer stoi na 1.32 (Point Release 1.32) Edytowane 24 Lutego 2006 przez partyboy666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) quake.imro.pl sciagnij sobie the all seeing eye, swego czasu napisalem nawet o tym progsie artykul (lamerski ale jest :D), jakbys mial problemy polecam http://quake.imro.pl/iu/?id=11&akcja=r&ida=737&kat=1 Edytowane 25 Lutego 2006 przez macr0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 moze mi ktos powiedziec dlaczego jak odpalam q3 to mam texturki na 3/4 jakosci i filtrowanie na bilinear? jak zmenie wartosci na wyzsze po odpaleniu jakiejs mapki dalej nie mam textur na maxa :| w sterach ustawienia jakosci na max i klapa.... nigdy czegos takiego nie mialem moze wina sterow do grafy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...user... Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) mam podobny probelm jeśli nie wyłączegg po wyłączeniu jest ok, a Tobie tylko w Q krzaczy czy w innych gierkach też APROPOS jak ktoś gra w Q3 to gg 2929634 Edytowane 25 Lutego 2006 przez ...user... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Nie wiem czy widzieliście, czy było tu na forum ale jak nie widzieliście to zobaczcie jak wygląda Q3A na realu :-P -->> http://media.putfile.com/candlequake <<-- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Hehe szkoda ze nie dluzsze. Swoja droga w sylwestra robilo sie cos takeigo, ale nie takim kalibrem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ostatnio sobie towarzysko pogrywam w Q3, jest fajnie, ale czy są jakieś mody lub sztuczki poprawiające wygląd quaka, narazie pobawiłem się plikiem .cfg wg jakiegoś tam poradnika, w sterowniku wymusiłem aa4x i anizo8x, gra wygląda już świetnie, ale chcę więcej! Nie chodzi mi o żadne pro mody itp. "cziterstwo" (które i tak by mi nic nie dały) tylko o poprawę wyglądu tej wspaniałej gry, choć dobrze by było by mnie przez tego moda nie banowano :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zmiana grafiki to nie czitowanie. Mody jak CPMA czy RA3 to swietna sprawa ale trzeba lubic tego moda (ja nie cierpie i wole vq3), co do zmiany grafiki to te wymuszenie Anizo nic Ci nie da ,bo gra zdaje sie tego filtrowania nie obsluguje. Ale kiedys wyszla paczka tekstur, ktora podmieniala w oryginalnych mapach akurat pod Anizo czyli q3dm1,2,3,6,17 etc.. Ale szczerze to wyglada prawie ze tak samo. Nie wiem moze jest cos nowszego teraz. Zobacz sobie mapy do OSP czy CPMA bo te wygladaja o wiele ladniej niz te klasyczne. Chociaz ja tam w q3 na grafike nie patrze bo po co ? Ba nawet zmniejszam r_picmip do 3 bo mi sie lepiej gra. Ja niestety nie pamietam jak ta paczka tekstur sie nazywala (google Ci pomoze). Moze mess bedzie wiedzial ale on chyba tez nie patrzyl nigdy na grafike w q3 jak kiedys gral tylko jakby tu zdobyc jakiegos ladnego fraga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 heh :) gram od roku w q3 i jakos grafika mi nie przeszkadza ;) gram na picmipie 8 :) gram na OSP Clan Arene ;) jakos to idzie :D tak jak napisal Devil, q3 nie obsluguje anizo i aa wiec mozesz wylaczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) nie wiem jak z anizo ale aa w quake dziala... wystarczy wymusic w sterach i widac roznice Edytowane 16 Czerwca 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 AA i AF działa - podstawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 AF dziala ? Ja jakos nie widze roznicy. Co do AA to sie zgodze. Jak wymusze to widac roznice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) AF dziala ? Ja jakos nie widze roznicy. Co do AA to sie zgodze. Jak wymusze to widac roznice. Tak . JA mam zwykle ustawione AF 16 i AA 4 . ps. reszta detali na max ( tekstury 32 bit ) synchronizacja włączona ... Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 AA i AF przydaje sie przy robieniu filmów, ale wtedy trzeba miec juz dosyć mocnego sprzęta ;) tutaj macie o tym troche http://www.quake3.imro.pl/board/index.php?...744&odk=0&str=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ja tam mam wyłączone wszystko co się da w grach online, dobra grafika tylko przeszkadza, niezależnie czy to CS, Q3 czy ET. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 AA i AF działają w q3 doskonale, tyle że wyższych ustawień niż aa4x i af8x nie ma sensu dawać bo różnica jest dla mnie niedostrzegalna. Z ciekawszych rzeczy które da się uzyskać w configu to włączenie dynamicznych cieni, podostrzenie teksturek, oraz znaczna poprawa geometrii i gra wygląda już prawie jak UT2004 więc doskonale jak na 6 - latka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Tutaj pięknie wygląda, lepiej się już chyba nie da ;X A jakby wyłączyć tekstury... mniam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Ja tam mam wyłączone wszystko co się da w grach online, dobra grafika tylko przeszkadza, niezależnie czy to CS, Q3 czy ET. AA jest zdecydowanie zalecane , to brak AA przeszkadza. Co do tekstur i AF to faktycznie jeśli ktoś chce mieć max wyniki to powinien ustawić najgorszą jakość jaką się da - ale czy takie granie to jeszcze przyjemność ? Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 czy takie granie to jeszcze przyjemność ?Hm. Jeżeli gra się 1on1 w ligach, to dostosowanie swojego cfg idealnie do zabijania to kluczowy element. Tam nie ma miejsca na jakiekolwiek wachania, wszystko ma służyć większej celności, opanowaniu i kontroli. Wiadomo, nikt 4fun nie będzie się męczył na takich detalach i ustawieniach, ale są miejsca gdzie nie ma sentymentów do AF, AA i tekstur w wysokiej jakości B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...