Kanghoy Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ta ale na turniejach dopuszczalny jest tylko 5 ;/ ... wczesniej gralem na 9 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ta ale na turniejach dopuszczalny jest tylko 5 ;/ ... wczesniej gralem na 9 ;)nie wiedzialem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ale nie masz sie co martwic... na fullbrightach praktycznie nie ma duzej roznicy ;)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 gdyby nie ten szeroki spaw.....;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 To mozna zmienic :P r_nomip 25 i po problemie :P do tego chyba cg_altLightning "2" [tak mam w cfg ale nie pamietam czy to ta opcja wlasnie robi taki cieniutki spaw ktorego uzywam ;)] Ustawcie tez sobie lighting-a na 1 ;) cienkie to to nie jest...ale ładne :D! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 to to znam , ale mimo to mi nie pasuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Wiesz... spaw ci nie pasowal to podalem recepte :P ya tam gram i tak na tych ustawieniach +fov 300 :D to mam spaw cienki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 o ile wiem to fov 300 jest niedopuszczalny na turniejach :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 ta :P ciekawe dlaczego zoom na nim gra i sie nikt nie dopiernicza ;)... mhm ... gdzie tu dopasc jakis regulamin ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Twoja karta to Pixel_view ......? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 w sterach looknij, czy niemasz włączonej takiej opcji "wyłącz obsługę procesora w aplikacjach 3d" czy jakoś tak, jak jest włączona to ją wyłącz, ja miałem ją włączoną i wszystkie gry chodziły ok, ale jak zapuściłem quake 3 to intro i menu chodziło tak że nawet niewłączałem quake ( 2 - 3 fps - y) teraz mam to wyłączone i jest ok :) Pozrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Sluchajta mnie uwaznie all. Jego MX 400 jest jebniety i miewa humorki:D wiec sie tym nie przejmujcie. Pentium 4 3.06Ghz, 512 ddram, GeForce 4 Ti 4600 128 mb ddr, Western digital 200GB, Monitor płaski 19 calowy LG, Lite-on 52x32x52, Creative MEGA WORKS 5.1 THX 550D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 bezkitu prubowalem waszych rad i nic!!! ale reinstalka systemu pomogla !! xp juz mnie denerwuje chyba wruce do 98se :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Takie pytanie odnosnie Q3 Arena. Ostatnio odpalilem Q3 i sobie troche pozazynalem. Znalazlem tez polecenie konsoli co pokazuje w rogu ekranu FPS. Widniala tam liczba 9* co zmienialo sie bardzo szybko. Liczba dziesietna 9 stala nieruchomo, a liczba jednosci migala w zakresie 0-9. Znajomy powiedzial mi ze w Q3A jest jakis tryb testowy, ktory wylicza FPS. Czy naprawde jest cos takiego, a jezeli jest to jak to uruchomic? Czy poprostu to byl wlasnie ten konkretny test FPS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 /timedemo 1 A pozniej odwarzasz jakies demko, i juz. Aha wynik masz pozniej w konsoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Dzieki. Sprawdze.............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 co tam mało fps? ja mam 300 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Nie odpalalem tego testu jeszcze, ale sprawdze. Jak wpisywalem komende na fps, to pokoazywalo 90-99 i zero przekroczenia 100-ki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Z tego co pamietam q3 maial limit fps... nie pamietam juz jak sie dokladnie nazywalo ale poszykaj w configu powinienes dojsc do tego. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Tez mozliwe. Dziwnie sie to zachowywalo, po jak podkrecilem CPU i grafe to dalej bylo to samo... 90-99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 pewne masz ustawione com_maxfps 100mi wyciaga cos ponad 300 na moim konfigu (na normalnych ustawieniach 250) ale i tak gram na com_maxfps 120/5, bo na tylu chodza srewy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 u mnie 305 a jak dam wszystko na minimum to kolo 460 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 mozliwe ze masz wlaczona synchronizacje pionowa a odswiezanie masz 100 hzi wtedy nie bedziesz mial fizycznie wiecej niz 100 klatek/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Witam Ludzie, dlaczego wszyscy sie podniecaja FPS? Przeciez to nienormalne (jak dla mnie)? :? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Powyzej 120 to raczej nie zauwazysz roznicy , to juz za duze liczby dla oka. Ale dobrze jet miec STAŁE 125, odswiezanie zedu 100-120 oraz dobra mysz typu logitech MXna ps2 z max refresh. Wtedy gra sie naprawde wybornie z maksymalna plynnoscia :) tylko odpalic promode i ceiszyc sie starfe jumpami, bunny hopami, pizgac duele i cwiczyc tricki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 no nie wiem czy tak roznice nie jest trudno zauwazyc. moze nie po wyswietalnej grafice, ale po samej grze i zachowaniu poruszania sie w niej. ja przynajmniej zauwaze, ze cosik nie tak i nie wyciaga tych 120 fps'ow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Witam Ludzie, dlaczego wszyscy sie podniecaja FPS? Przeciez to nienormalne (jak dla mnie)? :? Pozdrawiam Otóż w Quake 3 ilosc FPSow ma duze znaczenie wbrew pozorom... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 no nie wiem czy tak roznice nie jest trudno zauwazyc. moze nie po wyswietalnej grafice, ale po samej grze i zachowaniu poruszania sie w niej. ja przynajmniej zauwaze, ze cosik nie tak i nie wyciaga tych 120 fps'ow.po pewnym czasie "to sie widzi" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 no nie wiem czy tak roznice nie jest trudno zauwazyc. moze nie po wyswietalnej grafice, ale po samej grze i zachowaniu poruszania sie w niej. ja przynajmniej zauwaze, ze cosik nie tak i nie wyciaga tych 120 fps'ow.po pewnym czasie "to sie widzi" ;]wlasciwie nie "widzi", ale "czuje" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Mozna zauwazyc, ze z postu zrobil sie CHAT... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...