RafalB Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ta komenda to nie timedemo 1 a cg_drawfps 1 i odpowiada za wyświetlanie aktualnego stanu fps ( w danej sekundzie ) ,jak chcesz grać to radzę ustalić stałą liczbę fps ( gra się bardziej równo -lepiej się skacze ) jak masz w teście timedemo 1 np 150 fps to ustaw sobie max fps na powiedzmy 110-120 (ja u siebie mam zawsze 90 ) ;ta komenda na ustalenie maxymalnego pułapu fps to bodajżę sv_maxfps (liczba fps) [ale nie jestem pewny] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 raczej com_maxfps 120-125 do tego r_displayrefresh 125 i mozna cos zagrac :mrgreen: no i jeszcze mysz - 125hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 ... i klawiature 125Hz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 jak moglem o tym zapomniec :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 a mozgu nie cza miec 125 Hz?? :P bez urazy to tylko joke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ta komenda to nie timedemo 1 a cg_drawfps 1 i odpowiada za wyświetlanie aktualnego stanu fps ( w danej sekundzie ) ,jak chcesz grać to radzę ustalić stałą liczbę fps ( gra się bardziej równo -lepiej się skacze ) jak masz w teście timedemo 1 np 150 fps to ustaw sobie max fps na powiedzmy 110-120 (ja u siebie mam zawsze 90 ) ;ta komenda na ustalenie maxymalnego pułapu fps to bodajżę sv_maxfps (liczba fps) [ale nie jestem pewny] Ja bym Ci radzil zrobic com_max 125 na promode jak masz 125 sa ciut dluzsze skoki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 "] Witam Ludzie, dlaczego wszyscy sie podniecaja FPS? Przeciez to nienormalne (jak dla mnie)? :? Pozdrawiam Otóż w Quake 3 ilosc FPSow ma duze znaczenie wbrew pozorom... To wyjasnij mi prosze te znaczenie (oprocz tego ze przy 10 fps nie da sie grac) :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 http://q3arena.gry.wp.pl/rvgzone/artykuly.phpwjdz tu i poczytaj artykuly[/code] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ltox Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Mam procka Athlona 1,700+, karte graficzna GF 2 MX 400 64MB 256 RAMu i jak zainstalowalem Quake III + patcha+ mod Bid For Power to jak zaczynam sobie grac w mulitpa to po 2-3 minutach grania zwiesza mi sie caly komp i jedyne co moge zrobic to restart. Pomozcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ltox Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 a i jeszcze WIN XP Pro, probowalem na 98 to samo i probowalem rozne sterowniki w wersjach od 40. do 44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 kturego patcha zainstalowales?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ltox Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 pointrelease_127g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ltox Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 pointrelease_127g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 to zainstaluj moze 1.32 ?? moze to pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 jak nie ten path to moze zasilacz zdycha Podaj jakiego masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 jak zaczynam sobie grac w mulitpa to po 2-3 minutach grania zwiesza mi sie caly komp i jedyne co moge zrobic to restart. Pomozcie!!!a w singlu wszsytko ok :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 jak nie ten path to moze zasilacz zdycha Podaj jakiego masz no ale muwi ze w multiplu a jescze nie powiedzial o singlu bo jesli w singlu wszystko jest ok a w multiplu sie rabie to raczej nie jest wina zasilacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ltox Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 w singlu tez, ale inne gry chodza ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 w singlu tez, ale inne gry chodza oknie porownuj Q3 do innych gier :D Q3 jest inne niz pozostałe :) ~~~~~ ehh gdzie te czasy co sie dniami rypało w Q3 @ CPMA ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 a moze to przez tego moda?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Mi kiedys sie zawiszal na serverach....z PB. Na bez PB wszytako ok... a na PB 2 min i reste trzeba .... ale teraz jest all ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 moze cos z opengl'em jezeli Ci sie tak zawiesza komp bo zailke chyba mozna wykluczuc bo by sie restartowal komputer a nie wieszal - tak mi sie wydaje. Wrzuc opengl'a z system32 do glownego katalogu q3 i do baseq3, jak to nie opmoze to nie wiem... ale byc moze przekreciles karte - nie pisales czy podkrecales czy nie, sprawdz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Może sprubój na sterach ale 30.xx . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 moze cos z opengl'em jezeli Ci sie tak zawiesza komp bo zailke chyba mozna wykluczuc bo by sie restartowal komputer a nie wieszal - tak mi sie wydaje. Wrzuc opengl'a z system32 do glownego katalogu q3 i do baseq3, jak to nie opmoze to nie wiem... ale byc moze przekreciles karte - nie pisales czy podkrecales czy nie, sprawdz :)mysle ze to jednak problem sprzetu/sterow.....jakby mu sie wieszal na opengl'u to by go do konsoli wywalilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 mam świeżo zainstalowanego q3(orginał z Cd-key, point 1.32) moge łączyć się z serverami ala po wejściu do gry wyskakuja ekstremalne pingi (600 - 800 ) :( cóż mam zrobić by sobie pograć ??? ps do znajdywania serverów nie używam żadnego prog . pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 :) zapomniałem dodać ze mój net to aDSL 512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 www.udpsoft.com/eye Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 mam świeżo zainstalowanego q3(orginał z Cd-key, point 1.32) moge łączyć się z serverami ala po wejściu do gry wyskakuja ekstremalne pingi (600 - 800 ) :( cóż mam zrobić by sobie pograć ??? ps do znajdywania serverów nie używam żadnego prog . pozdro Sorki , że zadam zabawne pytanie.....a masz ustawione w menu w ustawiniach połaczenie na modem ???? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 zapraszam na www.rvg.prv.pl i poczytac troche tekstow. rozz wszystko tam swietnie wytlumaczyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 jak powinienim instlowac PR starcz ze zainstaluje odrazu PR 1,32 czy powinienm instalowac kolejne od 1,17 bo tak jest po instalce Q3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...