Skocz do zawartości
Slayer

Quake 3

Rekomendowane odpowiedzi

Problem mam w tym, że po zainstalowaniu i skonfigurowaniu seismovision i odtworzeniu nim jakiegokolwiek demka po jego zakończeniu i wyjściu do windy znika mi plik quake3.exe, konfig q3 (tylko ten w baseq3, bo w modach zostaje) i być moze coś jeszcze, ale tego nie wiem na 100%.

Co za tym idzie Q3 nie ma czym odpalić (brakuje startującego execa), -> seismovision nie chce odtwarzać demek itp. itd.

Pomaga wciśnięcie "konwertuj do wersji ......" w seismovision - wtedy pojawia się znów quake3.exe, ale konfig już nie.

aha, dzieje się tak niezależnie od zainstalowanego pointrelease'a

O so tó choziiii?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myslalem ze prime95 to tylko procesor testuje..... a na 3d marku nie tylko artefakty sie da zobaczyc, ale ogolnie stabiloosc karty graficznej (gpu)

Wiec do proca prime, a do grafiki 3d mark......

no nie moge ... kolejny ktory nie potrafi czytac ze zrozumieniem ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram sobie czest w q3 ( konkretnie moda Urban Terror - polecam), ale mam problem od pewnego czasu. Kicka mnie z serverów zaraz przy wejsciu (pisze cośta z GUID, narazie nie pamietam ale jak jescze raz mnie kicknie to sprawdze) Dziwnie jest to ze nie kika ze wszystkich serverow tylko z niektorych. Moze to zma zwiazek z tym ze kiedys sobie OGC testowalem ( co mi sie znudzilo po kilku dniach - juz nie mialem z satysfakcji z zabijania.... tz Fragowania :D) Wiecie jak zmienic teg GUID albo jak zaradzic na ten problem, bo teraz musze odrzucac wiele ofart grania w klanach, bo nie moge grac na wiekszosci servow z PB...

Tak to jest czlowiek chce testowac i dostaje banana, a prawdziwi czity czituja na serverkach bez pb - a tylko tak moge glownie grac..... ehhhh

I gdzie sprawiedliwosc na tym swiecie ???:[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz.... nie jestem pewien czy mozna dostac global bana na ip. W dzisejszych czasch na 1 IP zadko co zdaza sie zeby byl tylko 1 komp podpiety, a sieciowe IP to sobie zawsze mozna zmienic, cd key tez sobie moge zmienic.... Sprawdze jescze u sasiada z sieci czy u niego tez tak jest... Jak jest to znaczy ze IP zbanowali, a jak u niego jest normalnie to znaczy ze mozna jescze cos porobic....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze to zma zwiazek z tym ze kiedys sobie OGC testowalem ( co mi sie znudzilo po kilku dniach - juz nie mialem z satysfakcji z zabijania.... tz Fragowania :D)

normalnie nie mam juz k^%&* wiecej pytan

wiesz moze ILU LUDZIOM POPSULES ZABAWE ?!?!?!

LAME

Tak wiem, z tego co pamitam moze 3 lub 4. Iwsz moje testowanie nie polegala na wchodzieniu na wszystkie servery a nickiem all i zabinanie wszystkiego co sie rusza. Gralem glównie z botami, kilka razy duela z qumplem, ktory tez mial ogc. Gralem tez troche na zwyczajnym publicu z obcymi ludzmi, ale jak jooz mowilem nie mialem frajdy z gry i zaprzestalem po nie calem mapie. Zobaczyle jescze czy sie da grac na serverach z PB, ale kickalo po kilkunastu sekundach gry.

Dziwne jest ze nie kickuje mnie na kazdym servie z PB. Na wiekszosci moge grac, a tylko na niektorych tak kicka. Pozatym przed testem tez mnie tak od czasu do czasu kickalo, ale jooz sporadycznie i nie caly czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze to zma zwiazek z tym ze kiedys sobie OGC testowalem ( co mi sie znudzilo po kilku dniach - juz nie mialem z satysfakcji z zabijania.... tz Fragowania :D)

normalnie nie mam juz k^%&* wiecej pytan

wiesz moze ILU LUDZIOM POPSULES ZABAWE ?!?!?!

LAME

no z masz rację, kiedyś za czasów q2, to czasami banowało się camperów... trza tepić lamerstwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasy Q2 jeszcze nie odeszly, wiec nie pisz w czasie przeszlym :P

Banowanie camperow?? Pierwsze slysze...

no wiem że nie odeszły, ale ton nie jest to co kiedyś... dziwne, ja sam czesto banowałem, i widziałem to wiele razy... juak graliśmy w Cafe na lanie i na necie... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi