Sarkazz Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Nie znam innej mapy niz dm17. :lol2:q3dm6pro > all :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 omg tylko nie to... q3dm6... 90 % serwerów w CPMA to q3dm6 z CA naprawde nie warto ograniczac sie do kilku mapek :D istnieje jeszcze coś poza siedemnastką i szóstką, naprawde ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 No to kto do tanga ? ;] Pain.exe moze powtorka z rozrywki ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 A wiesz ilu ludzi gra teraz na de_dust2? ;) Po prstu niektóre mapy są najlepsze i nie bledną wraz z czasem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 A wiesz ilu ludzi gra teraz na de_dust2? ;) Po prstu niektóre mapy są najlepsze i nie bledną wraz z czasem ;) To w co w koncu chcecie grac, w q3 czy css ? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) To w co w koncu chcecie grac, w q3 czy css ? :lol2:Chodzi o przykład najbardziej grywalnej mapy świata ;) W cs wszyscy grają dusta, w q3 grają dm6 B) btw jest dust2 do Q3? :D wiem że dm17 jest do ET ;D śmiesznie się gra... Edytowane 3 Lipca 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Tak to prawda. Sporo serwerow na duscie 1 albo 2 jest stawianych. Ja juz zygam tymi mapami chociaz w CS gram dosc zadko... No to ktos postawi serwer dzis. Jak na q3dm17 nie gram, bo poprostu na tej mapie mi nie idzie ;) Mozna dac jakies mapy z OSP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Ja zaraz kończe grać w diablo 2 to możemy się postrzelać trochę... ale tak 23:30 najlepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja tez bylbym chetny na partyjke w Q3, tylko niech ktos stworzy serwer i zarzuci IP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Rób ktoś serwera VQ3, jakiś OSP !! aby pograć wieczorkiem :) tylko plz nie na zadnych modach :? Edytowane 4 Lipca 2006 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 kuźwa co wy tacy uprzedzeni do modów jesteście :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 też tego nie kumam... pogałbym sobie w clan Arene na overkillu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 trochę mineło od mojego posta, więc chyba warna nie dostane (?) sprawa wygląda tak. mam orginała Q3 od dłuższego czasu i nalepka z CD-keyem się zamazała x/ nie widać 4/5 ostatnich znaków, przez co mam niekompletny cd-key... czy jest szansa, że jakbym wysłał maila do id albo polskiedo dystrybutora dostane nowy klucz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 wpisz sobie nieoryginalny ;) np. aaaaaaaaaaabbbbbb (musi sie zgadzac tylko liczba liter) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 To wtedy niewbije na niektóre serwery ;) Możesz zawsze wysłać ,a najlepiej to całe opakowanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 hehehehe... wyśle fotki opakowania do dystrybutora/id xD może odeslą cd-keya xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 hehehehe... wyśle fotki opakowania do dystrybutora/id xD może odeslą cd-keya xD Zapomnij :) Pewnie jest wymagane opakowanie czy może rachunek. Jednak zaczął bym od wysłania maila do polskiego dystrybutora z zapytaniem ;) Ja tam CD-Key już danow mam wpisany w notes własnie aby zapobiec takiemu wypadkowi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Kto chce załoić w q3 teraz - pm me. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) Może ktoś pomóc jak postawić serwerek dedykowany LAN ale na OSP aby móc pograć z kumplem. Zwykły bez osp się da, ale z OSP już mi nie działa ;\ Szukałem po różnych stronkach, konfigurację ale nic mi z tego nie wyszło. A chciałem właśnie na OSP bo można sobie wszystko ładnie pokonfigurować łatwo. Aha... czy kumpel musi u siebie mieć wgrane OSP aby podlaczyćsie pod moj serwer? Może ktoś mi powiedzieć jak to dokładnie zrobić? :) I tak jeszcze: CO można zrobić aby poprawić ping dla klientów? moze mi ktos pomoc?? Edytowane 30 Listopada 2006 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Pomocy nie moge sobie z tym poradzić. Robiłem wszystko uważnie, stworzyłem konfig, zapisałem, odpalam ale nie działa, a w konsoli takie coś: Hitch warning: 10229 msec frame time ]map q3dm1 ------ Server Initialization ------ Server: q3dm1 Loading dll file qagame. Failed to load dll, looking for qvm. Loading vm file vm/qagame.qvm. VM file qagame compiled to 3058858 bytes of code ------- Game Initialization ------- Game session settings: VQ3 Instagib ENABLED! gamename: baseq3 -- osp gamedate: Mar 04 2003 Game session settings: VQ3 ------------------------------------------------------------ InitGame: \server_freezetag\0\gameversion\OSP v1.03a\gamename\baseq3\server_ospauth\0\g_needpass\0\server_promode\0\sv_privateClients\0\mapname\q3dm1\protocol\43\g_gametype\1\version\Q3 1.11 win-x86 Nov 24 1999\capturelimit\8\sv_maxclients\8\timelimit\15\fraglimit\10\dmflags\0\sv_hostname\OSP 1v1 Instagib\sv_maxRate\0\sv_floodProtect\0\fs_game\osp ******************** ERROR: Bad game system trap: 41 ******************** ----- Server Shutdown ----- ==== ShutdownGame ==== ShutdownGame: ------------------------------------------------------------ --------------------------- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Wygląda na to że brakuje jakiś plików do OSP. Poza tym jak ktoś wbija do Ciebie na serwer to też musi mieć OSP w tej samej wersji zdaje się. Owszem wbije i bez niego ,ale z serwera pobierze jedynie configi i coś tam jeszcze..Ja bym zrobił tak - Zainstaluj odnowa Q3 (możesz przecież zainstalować po raz 2 w innym katalogu i nie kasować tego pierwszego). Do tego PR 1.32 albo ew. 1.31 i na to tylko mod OSP 1.03a http://q3arena.gry.imro.pl/?id=17&akcj...1&file=6970 Dawno w Q3 nie grałem ,ale nie pamiętam bym miał problem z postawieniem serwera dedykowanego czy to na OSP czy Vq3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 A może w tym rzecz że nie mam żadnego PR ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) A może w tym rzecz że nie mam żadnego PR ? No możliwe ;) Nie wiem jak ty chcesz grać na OSP.... Edit: Ale po co ja Ci to piszę jak to pewnie wiesz :) Zainstaluj po prostu PR 1.32. :P Edytowane 30 Listopada 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 OK, działa, udało się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 no fajnie xD musze pisać maila do supportu activision o cd-keya xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witam, a ja mam problem wczoraj sobie zainstalowałem Q3 żeby pofragować w klasycznym stylu :). Ok pograłem przez "Internet" dzis ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m i nie ma żadnych serverów :/ co jest ? nikt w to nie gra czy jakiś dodatkowy programik trzeba ściągnąć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Najlepiej wyszukiwac przez 'The All-Seeing Eye'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Poklikaj kilka razy na odświerz i powinno pomóc ;) To taki bug ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Moj problem polega na tym ze gra od pewnego czasu w ogole sie nie uruchamia. Mam odchudzony win2k3 (sp2). Widac tylko niebieskie okno ktore szybko znika i tyle. Point release 1.32. Najnowsze sterowniki od karty GF6600GT, na poprzednich to samo. Inne gry typu quake 4, doom 3 chodza bez problemow. Przeinstalowanie gry nie pomaga. Zupelnie nie mam pojecia co jest grane, moja ulubiona gre szlag trafil? http://img484.imageshack.us/my.php?image=q3problemcf4.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 spróbuj zrobić backup'a configa i potem usunąć go z katalogu baseq3 PS gra tu ktoś multi? może zagramy jakiś meczyk PPC :> mój nick to Suicide Commando Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...