Gość Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 czat na steamie nie działa [; ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 czat na steamie nie działa [; ? Ja nie mam steama. :lol2: Poza tym może ktoś się do nas podłączy jak zobaczy, że są chętni do łojenia mięsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Steama możesz sobie ściągnąć i dopiąć Q3 do niego :) Wystarczy wpisac cd-key. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 ja bym zagrał na osp ;) ale na czystym też mogę, dajcie namiary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Najprawdopodobniej (wszystkie znaki na niebie na to wskazują) kolo godziny 20 mogę postawić serwer. Dam namiary w razie czego tutaj na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Ok. Tylko proponuje też inne mapki niż DM17. Może dodatkowo DM6. Wiem że duża,ale na niej najwięcej meczy w życiu zagrałem, a DM17 nie cierpię ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Ok. Tylko proponuje też inne mapki niż DM17. Może dodatkowo DM6. Wiem że duża,ale na niej najwięcej meczy w życiu zagrałem, a DM17 nie cierpię ;) Bo tutaj najwięcej się skill liczy. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 (edytowane) Serwer będzie stał na adresie: 195.128.243.26 Prośba o próbne podłączenie się kogokolwiek żeby przetestować :) Edytowane 10 Lipca 2008 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Bo tutaj najwięcej się skill liczy. ;] Wiem ;) Dawno nie grałem, więc dlatego wolałbym co innego. Ostatnio jak gralem z kimś z PurePC to chyba byłeś Ty. I właśnie na DM6 Ci złoiłem skorę :D A tak całkiem poważnie to mogę zagrać i na tej i na tej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Wiem ;) Dawno nie grałem, więc dlatego wolałbym co innego. Ostatnio jak gralem z kimś z PurePC to chyba byłeś Ty. I właśnie na DM6 Ci złoiłem skorę :D A tak całkiem poważnie to mogę zagrać i na tej i na tej ;) Całkiem możliwe. Ja poza dm17 nie wychodzę i na innych mapkach jestem cienki. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 (edytowane) Ponawiam - serwer stoi na adresie 195.128.243.26 do 21 :) Jak wrażenia ? Jak jakość łącza ? Edytowane 10 Lipca 2008 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 No niestety na tej mapie szło mi dzisiaj średnio ;) Ale grało się całkiem fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Ja jeszcze muszę sobie dużo przypomnieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 ja tez muszę sporo potrenowac, nie odpalałem q3 od kilku miesięcy, a gołego to już hoho może następnym razem ja postawię serwa? osp ? albo 1v1 instagib na dm17? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Najlepiej jakby był czysty :) Nie chce pobierać żadnych modów :) moze byc all vs all instagib :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 ale OSP to podstawa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Nie znam się na terminologii. OSP = ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Nie znam się na terminologii. OSP = ? Nazwa moda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mor9k Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 pieknie sie grało,fruwajace flaki i kupa z marchewka :) musimy sie kiedys jeszcze zmierzyc:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Też chętnie pogram :] Zobaczymy co pamiętam ;) OSP Nie mylić z Ochotniczą Strażą Pożarną :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mor9k Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 panowie znalazlem dla was wspanialy link przez ktory nie bedziecie mili problemow zeby grac i zastanawiac sie czy ja mam taka wersje czy on gra na modzie .... Po prostu q3 na ktorym wszyscy graja http://www.quake.net.pl/?page=download&...6&fid=10622 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 a co powiecie o challenge pro mode? Gram rekreacyjnie wzasadzie, od wielu lat, z dluzszymi lub krotszymi przerwami i dla mnie ten mod to podstawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Jak się zdecydujecie pograć na efreeze to dajcie mi znać, dołączę się. http://www.clan333.com/downloads.asp?id=33 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - Krótki opis efreeze to mod na Team Death Match. Dwie drużyny walczą ze sobą tylko Rail'ami i Gauntlet'em. 1 shot = 1 kill. Po trafieniu nasze ciało zamarza do końca rundy, chyba, że jakiś teammate stanie obok nas na kilka sekund - wtedy jest unfreeze i gramy dalej. Wspomagamy się hookiem. Bardzo ważna jest współpraca - styl rambo jest wskazany tylko dla najlepszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 (edytowane) Ciekawie się zapowiada :) Pytanie - czy dzisiaj coś organizujemy ? Lepiej ugadać się wcześniej a nie na ostatnią chwilę. Edytowane 11 Lipca 2008 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 jasne, że się ustawiamy ;]] PS CPM jest dobre 1v1, przy deathmatchu gra przypomina dragon ball'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 A na jakim patchu gracie w efreeze na 1.31 czy 1.32 ? Z chęcią bym pograł w freeze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Właśnie teraz sam przypominałem sobie raila heh ale stawiac serwow nie umiem :/ jak zwykle na efreeze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Może znowu ja postawię dzisiaj serwer tak ok. godziny 21. Pograło by się dłużej. Chyba że ktoś jeszcze chciałby postawić serwer to niech określi czy czysty czy z jakimś modem. Ja stawiam czysty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 No to tylko podać IP serwera i godzinę o której wbijemy... Ja w czyściocha też mogę pograć ale w sumie wolałbym w freeze lepiej się czuje ... No to czekam na serwerek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 czyscioch albo cpm/osp ;) Ip i godzine niech ktos poda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...