shakur_45 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 wlasnie niedawno wyczailem ta stronke z wp.pl sciaganelm sobie z niej pare mapek :) hmm ale ja mam caly czas 93 nie ma zadncyh skokos nawet jak patrze w sciane obojetnie co sie dzieje na planszy fraps pokazuje mi wlasnie te 92-95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 wlasnie niedawno wyczailem ta stronke z wp.pl sciaganelm sobie z niej pare mapek :) hmm ale ja mam caly czas 93 nie ma zadncyh skokos nawet jak patrze w sciane obojetnie co sie dzieje na planszy fraps pokazuje mi wlasnie te 92-95 A ustawiłeś w sterownikach w sekcji OGL Wyłączone anizo i "używa szybkiego filotrowania liniowo-mipmapowo-liniowego"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 wlasnie niedawno wyczailem ta stronke z wp.pl sciaganelm sobie z niej pare mapek :) hmm ale ja mam caly czas 93 nie ma zadncyh skokos nawet jak patrze w sciane obojetnie co sie dzieje na planszy fraps pokazuje mi wlasnie te 92-95 PS: jakie masz odświeżanie? i czy wyłączyłeś Vsync? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 TRH - juz masz q3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 U mnie też tak było! W grze nigdy nie wskazywało więcej FPS niż 99, a w timedemo robiłem ponad 170... Odświeżanie 85 Hz, VSync wyłączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 tez tak mam, nigdy ponad 99 fps :cry: . a przeca antka 2.0+ i radeona 8500 stac chyba na wiecej (zreszta w medal of honor mam te sama sytuacje, 80-90 fps, nigdy ponad 100) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Tutaj cosik jest z opengl. Ja na sprzecie takim jak mam tylko, ze z gf2mx mialem tyle samo klatek na min detalach co teraz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 zadam glupie pytanie macie wbite com_maxfps 120 ?? np. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Przy timedemo 1 max_fps nie gra roli. Ale dla pewnosci zawsze sobie daje 0 albo 99999 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 wlasnie tez to mialem mowic moze macie com_maxfps 100 ?? albo 99 i dlategonie przekracza albo standardowe 80? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 zadam glupie pytanie macie wbite com_maxfps 120 ?? np. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na 100% nie mają :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxicated Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Mam pytanie, co to jest "Quake III Arena Point Release 1.32" i dlaczego jak to zainstalowałem to się guake nie włącza tylko wywala mi komunikat - "User Interface is version 4, wxpected 3" pozdrawiam i z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 PR to uaktualnienie do Q3 kazdy serwer tego uzywa a blad wyskoczy jesli chcesz wejsc na inny stojacy na innym PR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Tak jest :D Ten point release ma dodatkowo jeszcze punk bustera. Znany z innych gier "straznik", ktory wykopuje z serwera cheatujacego delikwenta. Niezadko nawet banujac jego ip na stale. Wiec czitowcy strzezcie sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Wdłg. mnie nie warto instalowac 1.32, no chyba ze masz wersje ze sklepu ;) I tak większosc klanów i serwerów działa na 1.31. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Wdłg. mnie nie warto instalowac 1.32, no chyba ze masz wersje ze sklepu ;) I tak większosc klanów i serwerów działa na 1.31. Ups, czegos chyba ostatnio nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 PR to uaktualnienie do Q3 kazdy serwer tego uzywa a blad wyskoczy jesli chcesz wejsc na inny stojacy na innym PR.to ciekawe - bo nawet do gry sie nie da wejsc - ale jakos pokonbinowalem i sie udalo - zainstalowalem kolejno PR 1.17 pozniej 1.25g 1.27. 1.31.132 i chodzilo ale kupa rozczarowalem sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxicated Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Trudno, jak mówicie że PR wiele nie daje to zaraz go wywalę, chyba że są jakieś dodatkowe mapy, jak są to prosił bym o linka skąd można ściągnąć PR 1.17 i resztę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badzer Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Troche gralem w Q3, wiec cos o tym wiem :). Z reguły jest tak ze wiekszosc osób przechodzi na aktualnie najnowszy patch, znajdziesz tez ludzi na 1.11 (czysty quake), na 1.17 tez pewno ktos gra. Jednak zostaw tego patcha sciagnij OSP 1.01. I mykaj na serwy :D. Na 1.32 jest tez zabezpieczenie o którym wsponiali koledzy ;) wiec nikt nie bedzie oszukiwał. Co to tego problemu to dzieje sie tak jezeli np. instalujesz 1.32 a potem 1.17. Można to zrobic ale pierw musisz usunac wszystkie pliki pakx.pk3 (x to liczba) zostawiasz tylko pak0.pk3 Dodatkowe mapy o ktore ci chodzi to pro-mapy (6, 13, tourney4 i tourney2) A dobry seriws o q3 to www.q3arrena.gry.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Mam point realase 1.32 i jak tylko wejde na jakis serwer to mnie z niego wyrzuca. Myslalem ze w configu mam za duza zamote i punkbuster tak robi. Ale na czystym konfigu dalej mnie wywala. W osp, rocket i bez modów również. O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Jak Cie kicknie to w konsoli masz powod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 A co Ci wypisuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 a mi pisze invalid cd key :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 bo was nie lubią :) ..... q3 sux no ale teraz sprowadzaja sie do zacisniecia pasa z cd-keyami ... cos w wolf-style'u...okradnijcie kogos na kazie z cd-keya pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 1 powod to updejtnij najnowsza wersje pb 2 powod to kup orginal albo znajdz orginalny cd-key (ah te cafejki) napisz dokladnie co ci pisze w konsoli jak cie kopnie to sie wyjasni sprawa i q3 wcale nie sux tylko ROX :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Kupuj stary orygnyla. Chyba 1 gre w rzyciu mozna orginalna kupic ? Mi problemy odeszly jak reka odjal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 jak wejde to punk buster pisze że kickuje za non standard charakter (strasznie szybko to robi więc nie jestem pewien)? a jak wywali to pisze not connected to server Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 a mi po prostu wraca do menu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 mowiac wywala mam namysli ze wraca do menu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Update pb komenda: /pb_sv_update Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...