Skocz do zawartości
Slayer

Quake 3

Rekomendowane odpowiedzi

wlasnie niedawno wyczailem ta stronke z wp.pl sciaganelm sobie z niej pare mapek :) hmm ale ja mam caly czas 93 nie ma zadncyh skokos nawet jak patrze w sciane obojetnie co sie dzieje na planszy fraps pokazuje mi wlasnie te 92-95

A ustawiłeś w sterownikach w sekcji OGL Wyłączone anizo i "używa szybkiego filotrowania liniowo-mipmapowo-liniowego"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie niedawno wyczailem ta stronke z wp.pl sciaganelm sobie z niej pare mapek :) hmm ale ja mam caly czas 93 nie ma zadncyh skokos nawet jak patrze w sciane obojetnie co sie dzieje na planszy fraps pokazuje mi wlasnie te 92-95

PS: jakie masz odświeżanie? i czy wyłączyłeś Vsync?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jest :D

Ten point release ma dodatkowo jeszcze punk bustera. Znany z innych gier "straznik", ktory wykopuje z serwera cheatujacego delikwenta. Niezadko nawet banujac jego ip na stale. Wiec czitowcy strzezcie sie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PR to uaktualnienie do Q3 kazdy serwer tego uzywa a blad wyskoczy jesli chcesz wejsc na inny stojacy na innym PR.

to ciekawe - bo nawet do gry sie nie da wejsc - ale jakos pokonbinowalem i sie udalo - zainstalowalem kolejno PR 1.17 pozniej 1.25g 1.27. 1.31.132 i chodzilo ale kupa rozczarowalem sie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche gralem w Q3, wiec cos o tym wiem :). Z reguły jest tak ze wiekszosc osób przechodzi na aktualnie najnowszy patch, znajdziesz tez ludzi na 1.11 (czysty quake), na 1.17 tez pewno ktos gra.

Jednak zostaw tego patcha sciagnij OSP 1.01. I mykaj na serwy :D. Na 1.32 jest tez zabezpieczenie o którym wsponiali koledzy ;) wiec nikt nie bedzie oszukiwał.

Co to tego problemu to dzieje sie tak jezeli np. instalujesz 1.32 a potem 1.17. Można to zrobic ale pierw musisz usunac wszystkie pliki pakx.pk3 (x to liczba) zostawiasz tylko pak0.pk3

Dodatkowe mapy o ktore ci chodzi to pro-mapy (6, 13, tourney4 i tourney2)

A dobry seriws o q3 to www.q3arrena.gry.wp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi