Arias Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 dobrego internetowego antykwariatu gdzie np. wysyła sie opis rzeczy a oni odsyłaja prawdopodobna wartość, lub jakiejs e-encyklopedij o starociach a konkretnie monety i porcelana. Z góry THX za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 za wycene moga rzadac $ ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Nic nieszkodzi że zarządają $ przeca jak sie idzie osobiście to tez chca $. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 popatrz na allegro moze sa jakies podobne rzeczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Allegoro jest nieadekwatne co do wartosci wystwianych przedmiotów. Sam widziałem waze która została sprzedana za połowe wartości rynkowej. Allegro jest dla ludzi którzy chca cos szybko sprzedać za w miare ok cene. Inne aukcje internetowe też odpadaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Można wiedzieć co masz na sprzedaż? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Czemu zara sprzedać ? Chce poznac wartość. Pewnie że można: około 150 szt. monet z lat 1850-1960 3 wazony z ok 1920 serwisy do kawy czyli filizanka podstwek z 6 kompletów i wiele innych małych figórek porcelanowych no i tak nie zwiazane 4 klasery znaczków najmłodszy z 1964r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Czemu zara sprzedać ? Chce poznac wartość. Pewnie że można: około 150 szt. monet z lat 1850-1960 3 wazony z ok 1920 serwisy do kawy czyli filizanka podstwek z 6 kompletów i wiele innych małych figórek porcelanowych no i tak nie zwiazane 4 klasery znaczków najmłodszy z 1964r. 8O 8O monety są troszke warte.. nie masz dessy w mieście ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 to zalezy w jakim stanie sa te monety , ja mam dostep do katalogow z monetami od chyba 1889 do 2000 r ceny w $ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 Stan monet jest w miare ok bo sa to monety z obiegu i część jest znaleziona. GreeN_DG dessy niema u mnie takiej konkretnej bo taki jakiś zawadiaka to jest ale to jest monopolista na moje miasto i lipa z wyceną. LPC stan jest w miare dobry tzn są czytelne. Do katalogów takich tez mam dostęp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 monety z obiego to raczej III stan no czasem II wiec ich wartosc jet znacznie przez to zanizona ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 monety z obiego to raczej III stan no czasem II wiec ich wartosc jet znacznie przez to zanizona ...Ale mi chodzi o antykwariat internetowy a nie o to czy one sa mniej czy wiecej warte bo są z obiegu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...