mongothealien Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 postawilem sobie xp pro i co widze 8O mój proc nie śmiga stbilnie na 903 jak wczśniej pod 98SE ino na 868 :!: dlaczego :?: za duże obiążenie? wentyl ten sam, PS HEC daje stabilne napięcia, temp w normie i kapa :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 ano taki lajf :) mi tez kiedyś celek na w98 działał na fsb 103 a na w 2k na 100 tylko :D to był celek 733 zeby nie było ze tylko o 3 fsb bo normalnie było 66 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolko Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Jadro 98 nie kontroluje działania sprzetu w tak rygorystyczny sposob jak XP. Jądro systemu XP kontroluje wszystkie dane jakie przechodzą przez nie i jesli spotka błąd ktorego nie da sie naprawic zgłasza błąd STOP :) i niebieski sliczny ekran:) Win 98 ignorowal te błedy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Czyli 98 jest OC-friendly :D Ciekawe jak 95 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 taa, miałem już wątpliwą przyjemność zapoznania się z tym ekranikiem :twisted: szkoda, ale to troce dziwne, ni ? pozostają mi więc trzy rzeczy: 1. olać to i pracować na 868 2. szukac gdzieś WC na slot1 ( ale chyba łatwiej było by odszukać "bursztynową komnatę" :lol: ) 3. dorwać kogoś, kto potrafi wyłączyć tą kontrolę :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 taa, miałem już wątpliwą przyjemność zapoznania się z tym ekranikiem :twisted: szkoda, ale to troce dziwne, ni ? pozostają mi więc trzy rzeczy: 1. olać to i pracować na 868 2. szukac gdzieś WC na slot1 ( ale chyba łatwiej było by odszukać "bursztynową komnatę" :lol: ) 3. dorwać kogoś, kto potrafi wyłączyć tą kontrolę :wink: Heh swego czasu PITer robil bloki na Slot1 ale nie wiem czy to aktualne jeszcze. A jak nie to do kurna zapomnialem jak on sie nazywa :? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 fajnie by było dorwać coś takiego !!! tylko zaczynam siem zastanawiać czy dla 1071 MHz ( mój bx niw pójdzie chyba więcej niż fsb=153 )warto w kompa pare stówek ( blok, pompa, pelt i inne) pakować? ale to w końcu było by 53 % więcej :!: (fajnie !) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...