misiak20_ Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Witam wszystkich! Mam problem. Posiadam komputer Barton 2500,ECS L7S7A2, GF FX 5700, 512Mb RAM 333, HDD 40 GB. Mam zbyt ciemny obraz w grach. Ale tylko w grach. Bo w filmach rozjaśniam sobie w opcji karty. Jak rozjaśnie sobie wszystko na maxa w opcjach karty to w filmach i Windows jest bardzo jasno natomiast w grach nie! Najgorzej jest z grą Doom 3, chodzi mi bardzo płynnie ale co z tego jak prawie nic nie widze na monitorze. Mam najnowsze sterowniki wgrane 61.76 i directx 9b, posiadam Windows 98. Nie wiem co zrobić. Rozjaśnianie nic nie pomaga. :( Gra jest ciemna jak diabli. :evil: Próbowałem wgrać program PowerStrip i ustawić jasność na maxa wszędzie gdzie się da, ale dalej w Doomie jest ciemno. nic nie pomaga. Pomóżcie mi. monitor też mam rozjaśniony na maxa. Nie wiem co robić. Narazie gram przez TV bo na moim telewizorze 29 cali Doom 3 jest jasny. Ale na monitorze nie! Mój monitor to Likom K7034LD. Czekam na odpowiedź : chogan1@wp.pl PLIS! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Padzio Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Być może to sterowniki, spróbuj na fabrycznych od karty. Ew. zmień ustawienia gamma w opcjach grafiki gry, jeśli jeszcze nie zmieniłeś :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 ja mam bardzo jasny monitor i niektóre fimy też są ciemne, tak samo jest z doomem 3. monitor masz lipny i już nic nie poradzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiak20_ Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 W opcjach gry mam ustawioną gammę na maxa i rozjaśnia gre, ale dalej jest ciemna jak licho, za ciemna. Pozostaje mi chyba grać przez TV :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiak20_ Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Dzieki z góry za zainteresowanie moim problemem. poradziłem sobie już z nim. wgrałem win xp i jest jaśniutko. Jednak windows xp mi pomógł, bo sterowniki mam takie same jak na win98. pozdr :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...